• Anonym
  Äldre 18 sep 20:30
  14626 visningar
  25 svar
  Inlägg från Anonym Visa alla inlägg
  25
  14626

  Min sambo pratar inte med mig! oO

  Min föredetta smabo betedde sig så...


  Jag storstädade var helg inför hans hemkomst (han jobbade varannan vecka på sjön) diskade, lagade mat, ordnade allt samtidigt som jag bollade studierna.


  Då han kom hem dumpade han allt innanför dörren. Efter en stund hemma så blev han sur och tvär för att det inte var städat nog ( uppmärksamma att det "stökiga" var hans grejer + disken från middagen som han deltagit i precis)


  Han kunde komma hem och ifrågasätta så som du beskriver vad jag gjort om jag städat, plockat ur diskmaskinen mm. och om jag mot all förmodan inte hunnit det blev han sur och tyst. Han klagade på allt efter ett tag, hur jag hade håret, vad jag hade på mig, att jag talade för "fint" ALLT...


  Detta började med små saker som att han ogillade folk jag umgicks med, ogillade vissa saker som familjen sa ibland... och eskalerade med mig utan vänner för alla var horor, min familj och jag bröt kontakten i flera år, jag tog studielån för att han inte ansåg att jag bidrog tillräckligt, jag hoppade av skolan och började jobba, jobbade dubbla skift bara för att han skulle kunna köpa bil, chippa den, crooma den, helt enkelt spoila bilen och sig själv. Jag som dåvarande rökare fick leva på den mat han var med och köpte in och hade inga pengar till cigg, sen slutade detta i misshandel och polisanmälan.. och mig på gatan utan några pengar eller tak över huvudet, inte heller någon att ta kontakt med på några sätt då jag inte haft tillåtelse att umgås med någon då alla var horor.


   


  Detta låter kanske radikalt jag vet, och man kan ju undra var mina hjärnceller tagit vägen under dessa 3 år då det pågick.. menar inte att din sambo är så här, menar det verkligen inte! Ville bara dela med mig för det du beskriver gr så att hela kroppen ryser på mig även fast det är 3 år sedan... Så mitt tips är att bara prata lugnt och sansat. Be inte om ursäkt för att du inte hunnit! det var som en föregående skrev, det är en helt annan sak om du aldrig bidrar och han får göra allt! Låter dock inte som så är fallet....


   


  Kram

 • Anonym
  Äldre 19 sep 20:18
  #25
  Lenblo skrev 2014-09-19 13:06:48 följande:

  Diskbråket 2.0 tenderar i alla fall att bli mindre än 1.0. Flört Dessutom kan ena fylla och andra tömma.


  Bra där ;)
Svar på tråden Min sambo pratar inte med mig! oO
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.