• Gravid, hur gör vi nu?

  Sön 24 aug 2014 21:52 Läst 2539 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av mollyt - Visa alla inlägg
 • Sön 24 aug 2014 21:52 #8

  För det första: GRATTIS!
  Vi är inte i samma situation, men vi övervägde en tid att börja försöka bli med barn typ nu snart (gifter oss juni 2015) så vi hann börja "planera" eller i alla fall tänka på ett gravid-bröllop.
  De tips som jag har fått har varit att tänka på att det ska finnas tid att sitta ner och vila mycket och ha förberett/bett om hjälp med så mycket som möjligt innan så att det inte är så mycket att göra in i det sista.

  Om ni inte har bestämt vigseldatum ännu så räkna lite på i vilken vecka du vill vara. Tänkt på att många mår som mest illa under första trimestern och att de flesta flygbolag har en sista-vecka för mamman när de tillåter flygresor för gravida. Hör också med ditt försäkringsbolag vad du har för vårdmöjligheter i det land du ska resa till (om ni vill åka på bröllopsresan direkt efter). När vi planerade en ev. gravid vigsel så tänkte vi att jag som mest kunde få vara i 6:e månaden för att just kunna klara av bröllopsresan. Men det där får ni tänka lite på själva, om ni vill åka nu eller längre fram. Kan vara tråkigt att lägga mycket pengar på en resa då du inte har några garantier på hur du kommer att må, kanske bra med en kortare weekend med lite lagom lång flygtid i så fall.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll