Inlägg från: Anonym (Bit ifrån) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bit ifrån)

    Så arg efter bröllopet

    Är inte det egentligen toastmastern som skall ta hand om detta problemet. Han är väl den ansvarige för festen.?

    Sedan är det lite ert eget fel också. När ni ser deras dukning borde ni sagt till på en gång eller bett någon annan säga åt dem. Sedan att ni är konflikträdda är bara en dålig ursäkt, för konflikten hade redan varit innan så det skulle bara vara att säga att de skulle följa er överenskommelse, ingen konflikt i det.

    Sedan, skall du skriva ett mejl? Oj det är ju nästan lika allvarlig som att göra en sur gubbe i status fältet på facebook. Ring till dem och fråga hur fan de tänkte och höll på med, skäll ut dem på riktigt. Det förtjänar d. Sedan skriver du ett förlåt brev till alla med barn där du hänger ut dem och berättar vad som hände så att de inte är ledsna för att deras barn inte fick komma.

  • Anonym (Bit ifrån)

    Men hur ryggradslösa är ni.

    Ni tycker att hon skall strunta i det. Hon är jätteledsen, arg och besviken märker ni inte detta? Andra gäster har tagit illa vid sig till och med, gäster har inte kunnat komma pga detta.

    Hur tänker ni, äh han slog henne bara lite, idag är ju blåmärket borta, han mobbas ju bara i skolan inte hemma varför göra en scen av d. Börja få en ryggrad era fega stackare som inte kan stå upp för er själva

  • Anonym (Bit ifrån)

    Daniiel:

    För att svara på några dina frågor.

    Ja uppenbarligen blev kvällen delvis förstört, för andra gäster blev ledsna över deras barns frånvaro, bruden var ju arg och upprörs redan då.

    Ja på sätt och vis var gäster tvungna att gå hem, bla hennes närmaste vän kunde inte komma för att hon respekterade parets önskan. Så endel frånblev blev pga barnen, personligen hade jag inte kunnat gå pga mina barn sedan hört att andra hade med sig sina hade jag varit besviken.

    Och ja, personligen hade jag hellre tagit en örfil eller lite mobbing än att få min dag som vi spenderar massor med pengar engagemang och tid på förstörd pga en sådan här företeelse.

Svar på tråden Så arg efter bröllopet