Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Så arg efter bröllopet

    Eftersom ingen sa åt dom så kom dom ju undan med det.  Det är ju den krassa sanningen.  Svårt att reagera i efterhand kan jag tycka. Eftersom ingen bad dom lämna bröllopet så fick dom ju vara kvar  och nu är bröllopet över. 

    Visst kan man kanske kräva en ursäkt eller en förklaring men det tar ju ändå inte bort faktumet att dom var på bröllopet.

  • Nyfiken gul , nu fru
    daniiel skrev 2014-08-16 14:13:23 följande:

    Jag går emot strömmen lite nu...

    Jag hade aldrig avvisat familjen eller gjort det till en diskussion på plats, det pga av just barnen. Barnen i fråga har faktiskt inte gjort något fel och jag tycker inte dom ska behöva vara med och "ta skiten" som deras föräldrar dragit in dom i.

    Det är respektlöst att ta med barnen på ett bröllop som är barnfritt, speciellt om man frågat brudparet om det dessutom och fått ett nej. Men. Bröllopet är över, dagen är förbi. Är det verkligen något att dra igång ett stort bråk över? Är det här en familj som ni står nära och umgås ofta med? Är fallet så, så kan ni ju nämna att ni blev väldigt besvikna över att dom inte kunde respektera erat val på er bröllopdag, men att gå igång på alla cylindrar.. nja.

    Och skulle någon annan, som inte tog med sina barn eller inte närvarande pga att dom inte fick barnvakt eller liknande, få nys om familjen som hade med sig barnen, så får ni helt enkelt säga som det är. Ni hade sagt att barnen inte var välkomna, men familjen ignorerade er och ni hade ingen som helst aning om att dom tänkte göra så.

    Jag tänker lite "pick your battles" och för mig hade inte detta varit en stor nog sak att "dra igång" något över. Ja, jag hade tyckt att det var respektlöst gjort som sagt, men dagen är förbi. Det var inte erat fel, ni gjorde allt rätt, så gå vidare. Låt inte dom dra ner er mer, utan skaka av er det och blicka framåt.


    precis så jag menar. Gjort är gjort och kan liksom inte göras ogjort... 
  • Nyfiken gul , nu fru
    Nightrod skrev 2014-08-17 14:27:08 följande:

    Nyfiken gul: Det är väl inte tråden från hennes gäster. Två helt olika fall. Även om den personen i den tråden också är helt dum i huvudet.

    (Ha ha hon ifrågasätter om att bruden tycker bröllopet kretsar kring henne.. öh JA)


    fast det vet inte ...  Detaljer kan ju vara ändrade men om tråden på familjeliv handlar om detta bröllop här i tråden kan det ju förklara att barnet åt pizza. 

    Osannolikt är det ju inte för hur stora är oddsen att man stöter på en tråd från gästens perspektiv när man läst denna tråd bara några dagar före? 
  • Nyfiken gul , nu fru
    Anonym (Galen) skrev 2014-08-17 14:56:44 följande:

    Haha, nej det är inte samma bröllop. Barnen åt att våran mat, som för övrigt var buffe

    Tack för alla svar.

    Vi valde att inte ta det på bröllopet för att inte förstöra ännu mer för oss själva. Min tärna sa till att barnen inte var bjudna, alltså var det inte dukat eller beställt mat åt dem. Då vände hon på klacken och pratade med någon annan. Vi är inte intresserade av ett jöttebråk utan mer förklara för dem att vi blev väldigt besvikna och känner att vi inte kan lita på dem i framtiden när det kommer till tillfällen som är viktiga för oss.

    Att jag funderade på ett mail är helt enkelt att jag uttrycker mig bättre i skrift, speciellt när jag inte känner mottageren speciellt väl. Jag tycker ju iofs att det är främst min mans sak att ta med dem, han kan ju dock dra ut på det här ganska länge eftersom han är så konflikträdd.


    good for you att det inte var era gäster, då finns det ändå hopp om att det finns vettiga människor kvar i världen. 

    Jag hoppas i alla fall det löser sig för er oavsett hur ni än gör med gästerna. 
Svar på tråden Så arg efter bröllopet