Inlägg från: AnnikaSthlm |Visa alla inlägg
  • AnnikaSthlm

    50 gäster 50 000

    Jag bor också i sthlm och tycker jag har scannat igenom hur mycket som helst. Är inte jätteintresserad av att ha en stor fest men vill ändå träffa alla. Vi har löst det med att bjuda alla vi vill (ingen gräns) till vigseln i Seglora kyrka på skansen. Därefter bjuder vi på bubbel och bröllopstårta för de närmsta (ca 50 st) och på kvällen går vi ut och äter med våra familjer (15 pers). Det fungerar bra för oss och blir inte heller dyrt då vi äter tårtan på festvåning på skansen.

    Men jag har kollat runt en hel lokaler i sthlm och här kommer några tips:
    - Kajakcafét på Kungsholmen har väldigt billiga buffer och det ligger hyffsat centralt. tror de kostade runt 250 kr st och enligt andra trådar här ska de vara bra.
    - På långholmen hyr man ut folkskolan för 15 000. Är iof väldigt mycket pengar men man får ta dit mat och dryck själv vilket drar ner på kostnaderna sedan.

    Hittade fler lokaler centralt i sthlm (men man vill ju gärna ha lite grönt och fint tycker jag, inte vallhallavägen precis) men kommer inte ihåg. Googla lite så hittar man. Vet också att det låg lite olika lokaler på Skeppsholmen!

Svar på tråden 50 gäster 50 000