• Äldre 3 Aug 19:31
  15076 visningar
  28 svar
  28
  15076

  jag blir tokig!!

  jag har letat tamme tusan ÖVERALLT och gått igenom Google både en och 256ggr! men jag hittar inte riktigt den frisyr jag vill ha! jag har kollat in svinryggar, utsläppt, uppsatt, vågigt, rakt, lockigt och krokigt, hästsvansar, bollar, flätor, stramt, avslappnat - inget! inget som säger liksom "det DÄR vill jag ta med till frisören!" 

  nu vet jag ju att man ska diskutera med frisören, men jag vill gärna ha någon sorts inspiration att utgå ifrån. och jag tycker alla ser likadana ut! jag vill ha något typ annorlunda! något som "det där är inte en vanlig brudfrisyr!" (alltså går ju det klassiska lockbollen i nacken bort, likadant med utsläppt lockigt) vill helst inte ha flätor, men är inte helt omöjlig.. jag vill helt enkelt ha något annorlunda. sen ska det ju passa till mitt ansikte och min klänning.. jag lägger in klänningen i kommentarer. jag har långt hår nu, och vill HELST ha långthår, men även där är jag öppen för föslag, då jag större delen av mitt liv varit korthårig. 

 • Svar på tråden jag blir tokig!!
 • Äldre 3 Aug 19:37
  #1

  ett litet urval av typer av frisyrer jag har i min inspirationsmapp. sen måste jag ju ha med i beräkningen att jag vill ha en virkad brudkrona/hårband. lite kär i hårsvansidén, men trots att det känns fint, så känns det så.. blekt jämfört med min klänning.... dessutom vill jag ju att min blivande ska tycka jag är fin... och då går ju typ.. ALLA frisyrer bort.. hela brudkonceptet i princip.. ska komma dit med jeans, för stor t-shirt och en slarvig hästsvans då... :P han har dock en förkärlek till kortare frisyrer och hästsvansar. harat svinrygg gör han tyvärr. 

 • Äldre 3 Aug 19:40
  #2

  äsch.. min klänning vill inte sammarbeta... men hur ska jag beskriva den.. släp, axelbandslös, ingen konstig urringning, bara rakt över. lite pärlor, lager-på-lager kjol - dock inte en fluff-kjol!

 • Äldre 3 Aug 19:52
  #4
  FredrikaP skrev 2014-08-03 19:50:34 följande:

  Ju enklare klänning, desto mer spektakulär frisyr kan man kosta på sig, tycker jag. Något med en fjäder i, kanske?


  näää. vill som sagt ha en virkad brudkrona eller hårband. vill mamma ska göra den. ^^ så smycke har jag redan. ev. om man har någon grankvist eller nåt. vi har temaat skog om det hjälper. 
 • Äldre 3 Aug 19:54
  #5

  och ska man gå efter hur klänningen ser ut.. ja den är ju inte "avancerad" men den är ju absolut inte enkel. släpet som gör'et

 • Äldre 3 Aug 20:21
  #7

  därför jag kom in på hästsvans - mer uppiffade hästsvansar. men jag hittade en frisyr jag skulle kunna tänka mig. men då lär det kosta *** då det nog krävs väldigt långa extrensions. älskar denna. kanske inte SÅ långt hår, men nära på :P och den skulle ju passa till skogstemat kan ja tycka. jag har just nu typ.. till nyckelbenet. 

 • Äldre 3 Aug 20:26
  #9
  Nyfiken gul , nu fru skrev 2014-08-03 20:22:43 följande:

  jag tror också det är lätt att snöa in på vilka frisyrer man inte kan tänka sig för man är ju van med att jag ser ut som jag ser ut helt enkelt. 

  En utomstående frisör har ju lärt sig vilka frisyrer som passar till olika ansiktsformer och det i kombination med smink och klädsel kan bli en frisyr man aldrig skulle ha kommit på själv . 


  nja. det är inte det heller. jag vill väl helt enkelt bara känna mig vacker, att min man ska tycka jag är vacker och att jag itne ska ha samma frisyr som alla andra typ. jag vill väl inte ha en typisk brudfrisyr helt enkelt. samtidigt som jag vill det. men vill ju inte se HELT annorlunda ut, så att jag ser helt olik mig ut på bröllopsfotot.. :P 

  jo. frisören kan ju det där.. vill bara att hon ska tänka annorlunda. 
 • Äldre 3 Aug 20:55
  #11
  linda79 skrev 2014-08-03 20:44:06 följande:

  Jag har också svårt att hitta frisyr. Med flätor kan man ju leka lite; sätta i blommor, lägga till diadem och krona. Jag har själv tänkt mig någon typ av vattenfallsfläta och sedan utsläppt och lockigt nertill. Jag ska ha någon form av diadem och slöja. Tror att det fungerar ihop.

  Googla "vattenfallsfläta" om du inte redan gjort det. :)


  jag är så tragiskt less på den där vattenfallsflätan så jag dör.. :P vill ABSOLUT inte ha en sån. :P
 • Äldre 4 Aug 09:20
  #21

  tack för era bilder! ^^ jo jag har funderat på det där med växter i håret - tycker det är riktigt snyggt. men är väl rädd det ska bli för mycket tillsammans med den virkade kronan. (ja jag vill verkligen försöka ha en :P) 

  t.ex att ta med en påse med granris, lingonris, blåmärsris och så få in det på något vis. t.ex i en svinrygg kan man ju fixa en rad med granris i "diket" om ni förstår vad jag menar? eller man kan ju bara sätta in lite här och var i bakhuvudet. älskade era bilder^^ 

  ett annat alternativ är ju att mamma virkar ett hårband av något slag, och så trär man in div kvistar och blommor i den. så det blir typ såhär:  

 • Äldre 7 Aug 08:13
  #25
  Anettem skrev 2014-08-06 22:27:05 följande:

  Nu hjälper ju inte det här dig, men TAAAACK filibustern för den första bilden du la ut där. Jag har letat efter något som jag själv ska ha, och den var baskemig helt precis som jag föreställt mig i huvudet. Så nu kanske det blir lite lättare att förmedla det till frisören! :)


  kul jag kunde hjälpa dig^^ 
  satt igår och pratade med min karl om saken. om att det känns som att hur jag än gör kommer han inte tycka jag är fin.. han gillar inte smink (som jag kommer ha) han tycker inte jättemycket om klänning (som ja kommer ha) och vad jag än visar i frisyrväg är det fult... så det känns som dålig odds... han gillade dock denna. ocj den kan ja tänka mig, rätt så snyggt ^^ men då gäller ju förmodligen hårförlängning och utfyllning. :P men tvekar ju ändå.. för tänk om jag nu kör en sån här frisyr. och sen resten av mitt liv har kort hår.. (som jag större delen av mitt liv hittills har haft) kommer ju kännas skitkonstigt ju.. tro ja.. 

  han vill ju helst jag ska ha typ något sånt här: 

  skitinspirerande ju.... -.-... men billigt. behöver inte ens fixa håret på morgon ju. 
 • Äldre 8 Aug 08:18
  #27
  Nyfiken gul , nu fru skrev 2014-08-07 17:01:00 följande:

  häng inte upp dig så mycket på vad din blivande man tycker o tänker , det totala intrycket han får av dig sen med frisyr, smink o klänning kommer vara något helt annat mot vd han själv föreställer sig. 

  om han inte gillar smink tror han väl att du krigsmålar dig med knallrött läppstift och så, men han har nog egentligen svårt att se framför sig hur du egentligen kommer se ut. 
  samma med klänninng och frisyr. 

  Gör som DU tycker o tänker - du ska ju också känna dig fin och snygg utan att behöva kompromissa en massa. Framförallt ska det inte KÄNNAS som kompromisser när du ser dig i spegeln. 

  Den första bilden var jättefin och känns det rätt så kör på det , den andra bilden kan jag tyvärr inte se. 


  jo förvisso, men han ser ju och tycker det är fult bara jag har lite maskara på mig, och inget annat. men jag får helt enkelt, som du säger, och com jag tänkte från första början, strunta i vad han tycker. ändock finner jag det svårt att hitta något vettigt.. men den där utsläppta eller hästsvansidén verkar vara närmast vad jag vill ha. 
Svar på tråden jag blir tokig!!