• Kotten

    Umeåbrud 2015

    Hanna80 skrev 2015-03-15 16:08:02 följande:

    Är det någon mer som fixar frisyr och smink själv?


    ag har nästan bestämt mig för att fixa hår själv och be någon syster eller så sminka mig. Jag kommer klippa mig och färga håret samma vecka och sen ska jag inte ha någon krånglig frisyr. Jag ska skapa lite volym och lockar, men jag har också ganska kort hår så det känns hållbart. Jag ska inte heller ha så mycket smink utan bara runt ögonen vilket jag har till vardags. Jag satser hellre lite pengar på att fixa mina naglar som jag skulle tycka vore roligt och göra att jag känner mig fin :)
  • Kotten

    Hur har ni tänkt lösa fotografering? Tips? Jag är väldigt osäker på vad vi vill ha och vad vi är beredd att betala för.

  • Kotten

    Vi behåller våra respektive namn. Jag vill inte ha hans namn och han vill inte ha mitt. I vårt fall enkelt löst och alla är nöjda och glada :)

  • Kotten

    Det börjar äntligen röra på sig med lite grejer. Vi har hittat en fotograflösning som känns bra och ligger lite rimligare i pris, vi väntar på besked från guldsmeden om ringen jag vill ha går att få med syntetstenar (jag vill inte ha någon form av diamanter pga svårt veta om dom är etiska osv), vi har börjat kika på vilken dryck vi ska köpa (vi ska bara ha alkoholfritt) och vi ska börja folk som kan hjälpa till med maten under kvällen. Vi har beställt dekorationer, bestämt ungefär vad som ska köpas på IKEA (typ lakan att ha som dukar). Vi har börjat landa i musik under vigseln. Jag har börjat landa i teman för tårtorna. Vi börjar få besked från folk och det låter som att många kan komma. 


    Mycket som fortfarande är långt ifrån färdigt men det börjar kännas bättre.

  • Kotten
    Hanna80 skrev 2015-03-25 10:05:30 följande:
    Kul att det händer grejor!
    Har ni anlitat en professionell fotograf? Till vilken kostnad och vad ingår i den? 
    Vad gäller vår bröllopstårta så ska min bästa vän fixa den, vi får den i bröllopspresent. Hon är kanonduktig på att göra tårtor men jag har ingen aning om vad hon kommer hitta på. 
    Här är två som hon har tillverkat. 
    Vi har efter lite runtfrågande och forskande valt att tillfråga en kompis till mig. Det ligger mer i linje med vår budget och jag tror att vi kommer bli nöjda utifrån våra förväntningar. 
  • Kotten

    Jag tycker det är väldigt svårt att beräkna, det är ju också så himla olika vad folk gillar.

    Vi ska ha 2-3 olika sorters sallad, färsk frukt,fyra sorters ost, tre sorters bröd och förmodligen kokt potatis + potatissallad.

  • Kotten

    Vi har äntligen efter rätt så många om och men beställt ringarna, dom levereras senast om 4 veckor vilket är skönt.


    Jag har under lite oklara omständigheter också bokat tid för att få hjälp att sy om min klänning, eller ja, påbörjat processen att boka tid. Kvinnan jag pratade med var mycket oklar. Jag funderar på att hitta någon i Umeå att lämna in hos istället, jag tycker det är svårt här nere i Stockholm. Min klänning behöver en annan sorts axelband (jag måste ha BH under och det är snyggt om BH-banden inte syns) och tas in litegrand på sidorna längst upp.

  • Kotten
    Mirred skrev 2015-04-08 08:47:36 följande:
    Roligt med ringarna, vad blev de för något?
    Jobbigt att hon var lite oklar hon som ska sy in klänningen =( hoppas på det bästa!
  • Kotten
    Mirred skrev 2015-04-08 08:47:36 följande:
    Roligt med ringarna, vad blev de för något?
    Jobbigt att hon var lite oklar hon som ska sy in klänningen =( hoppas på det bästa!

    Mycket oklart varför mitt förra inlägg gick iväg utan allting med =(


    Dom här ringarna blev det till slut, jag fastnade verkligen för dom och dom är väldigt snygga. Känns enkla men lite roliga. 

Svar på tråden Umeåbrud 2015