Inlägg från: ferdinand |Visa alla inlägg
  • ferdinand

    oseriös säljare

    Vill bara berätta att jag skickat efter en ring från ur och gullspesialisten i Norge. Han säger att han har full returrätt men jag har köpt en ring genom honom för 11.000 som kom efter TRE månader och då var det fel ring, fel sten och skitkvalité. Inte alls det jag beställt.
    När jag inte ville ha den utan returnerade den, ville han skicka en ny, då hade det gått ca fem månader men det vägrade jag gå med på och han vägrade att betala tillbaka pengarna.
    Jag var tvungen att gå vila Allmanna reklarationsnämnden och de gav mig RÄTT och menade att Stefan Magnusson skulle betala tillbaka pengarna plus ränta till mig men det har inte skett.
    Jag har alla mail kvar som bevisar det jag säger.
    SÅ akta er för att köpa smycket via honom. Han skickade ringen inlindad i lite plast i ett vanligt kuvert. På kuvertet stod att det var ett USB-minne.....en ring som han säger var värderad till mellan 20-25000.kr..........
    Idag nio månader senare så har inte fått tillbaka mina pengar och jag kommer att stämma honom. Det finns också svarta listor som jag kommer att meddela så att inte fler blir lurade av denna man.

    ÅR NI FLER SOM OCKSÅ GÅTT PÅ SAMMA NIT SOM JAG?

  • Svar på tråden oseriös säljare
  • ferdinand

    tyvärr hjälper det inte hur många vi är så länge han inte har något att ta. Han är en ful fisk som byter namn och jag har ett ärende hos kronofogden men för att ha det får jag betala 1200 om året om jag vill att de skall förtsätta bevaka hans tillgångar. Släpper jag detta får jag aldrig tillbaka något samtidigt riskerar jag att få betala en ring jag inte fått två gånger....

Svar på tråden oseriös säljare