Inlägg från: September2014 |Visa alla inlägg
 • September2014

  Hur vet man?

  Jag får precis som VinterBrud2015 känslan av att du tycker att det är för mycket att lägga så fundera på vad som känns rätt i magen. 
  För mig vara det fest med alla vi älskar eller bara vi två som gällde och efter faktiskt flera månaders diskuterande bestämde vi oss för hela kitet. Därefter gjorde vi en preliminär gästlista så vi visste hur stor lokal etc vi skulle leta efter.
  Vi satte en ungefärlig budget utifrån BTs budgetplanering och började sedan fundera på vad som var viktigt för just oss. Vi kom fram till att vi vill ha en bjudfest med god mat och dryck, sittande 3-rätters middag, fri bar och att lokalen vi valde skulle vara plats för både fest och vigsel (borgerlig). Vi valde att lägga mindre pengar i budgeten på dekorationer, kläder, blommor etc eftersom det inte var lika viktigt för oss. Min man har musikerkompisar som spelar under vigseln och en av mina närmsta är en grym hobbyfotograf som fotat massa bröllop, reklamer och evenemang och de hjälper till med detta som en tjänst till oss. 

  Lycka till med att hitta det upplägget som passar er!

Svar på tråden Hur vet man?