• CoG
    Äldre 22 Jul 21:41
    5000 visningar
    15 svar
    15
    5000

    Hur vet man?

    Vi ville inte att det skulle kosta "bara för att".


    ca 30.000 allt som allt....


    Det blev lite vår grej att inte göra så stor grej av det där med bröllop...iaf inte genom att spendera bara för att det ska vara på ena eller andra sättet.


    Vi hade a 50 gäster i en bygdegård där min man är uppväxt. Vi bjöd på grillat med olika tillbehör. För mig var det viktigt att det fanns en röd tråd, att allt passade ihop i färg och tema och att det skulle kännas välkomnande och avslappnat.


    Vi ville inte ha presenter och bjöd på allt ätbart, det kändes bäst för oss. Den bästa presenten var de som kom och delade dagen med oss.


    Våra barn var med, vänner tog med sina barn, alkohol och fest hade vi inte alls.


    Min klänning kostade nog sammanlagt 5.000. Den kostade eg 11.000 ny men jag hittade den på blocket och lämnade in den för lite omsömnad.


    Han hittade fina kläder också som fick kosta lite mer än tänkt...3500 sammanlagt.


    Våra 3 ringar kostade tillsammans 7000 och var gjord efter våra egna önskemål då jag inte kunde hitta ngt jag verkligen ville ha någonstans.


    Jag ville göra pyssel som inbjudningskort, placeringskort, dekorationer mm själv och då blev det lite dyrare, Men för mig var det viktigt att få sitta med allt det här pysslet och planera och mysa flera månader innan den stora dagen.


    Jag stylade håret o fixade smink på salong, för 950 kr


    Fotograf 1500 för parfoto, vigsel samt utanför kyrkan


    Blommor 950


     


    Har man råd och vill kosta på sig, då gör man väl det.


    Vill man inte att det ska kosta massa, då ser man över vad som är viktigt och lägger pengarna på det och drar ner på annat.


    Det finns inga måsten


     

Svar på tråden Hur vet man?