• Nervös för utbrott på bröllopsfesten

  Ons 16 jul 2014 20:49 Läst 1761 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Orolig) - Visa alla inlägg
  Anonym (Oroli­g)
  Återställ
  Ons 16 jul 2014 20:49

  Skriver av mig här litegrann... Vi ska gifta oss i början av augusti och jag går och oroar mig för att saker oh ting kommer balla ut på festen. Min sambos bror har problem med droger och jag/vi är nervösa över att han kommer ställa till med något på vårt bröllop, dvs om han ens dyker upp, det beror på hur han mår den dagen. Han blir väldigt lätt arg och då aggressiv, senaste julafton låg han och sov nästan hela dan och fick utbrott och slog omkring sig när han skulle väckas... På min sambos andra brors bröllop började han bråka med sin flickvän oh stack därifrån... Vet inte vad jag vill ha för råd egentligen, bjuden är han oxh vi kommer inte att ta tillbaka inbjudan. Han är ajälvmordsbenägen och att utesluta honom från bröllopet skulle få mina svärföräldrar att gå i taket. Det hela kan förlöpa på väl men jag är orolig för att övriga gäster oxh min släkt kommer tycka att min sambos familj är knäpp. Hans situation tar redan massa energi som det är oxh jag vill inte gå oxh vara orolig på min bröllopsdag !

 • Anonym (Oroli­g) Trådstartaren
  Återställ
  Tor 17 jul 2014 19:28 #4

  Tack för era råd, jag ska prata med min blivande om detta att informera ex toastmaster. Jag hoppas verkligen att det går bra alternativt att han inte kommer, vilket får mig att känna mig taskig men då är det. Ska be svärföräldrarna prata med honom om att uppföra sig men tror inte han har den impulskontrollen när det väl slår till ändå tyvärr. Däremot kan vi be honom att hålla sig nykter men litar inte på att han kommer att göra det, men det är klart, dricker han så får han väl gå med en gång, det är nog det bästa.

  Försöker planera in var han ska sitta just nu, vill inte få en lucka mitt i ett bord ifall han inte kommer och har svårt att veta vem jag ska placera honom bredvid. Det bästa alternativet vore förmodligen hans egen pappa men då är ju kruxet att han även kommer sitta väldigt nära oss och då kommer vi höra och märka alla eventualiteter från hans sida.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll