Inlägg från: Anonym (Fru X) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fru X)

    10 bästa vs 10 mindre bra sakerna med ert bröllop!

    Dåligt

    1: alldeles för varm klänning. Ju fluffigare klänning du har ju varmare är det. Jag hade en typisk marängklänning med korsettliv och 4 lager av kjolar och mängder av volanger. Mitt i smällheta högsommarvärmen.  och maken höll på att flyta bort i sin frack. 
    2: min bästa vän utsåg sig själv till någon slags samordnare/festfixare/tärna/ - På eget initiativ och utan att fråga mig. Det var inte populärt att hon i princip var huvudperson hela dagen. 
    3: Vi glömde glassbakelserna till barnen. Dom barn som var med hade vi ordnat glassbakelser till istället för bröllopstårtan. Det hade vi helt glömt bort. 
    4: Vi dansade bara brudvals. Vi kände att det skulle varit mer dans men det hade vi inte tänkt på att ordna. En stor miss. 
    5: För många gäster. Vi hade 70 gäster och det var för mycket. Vi hade inte chans att prata med mer än kanske en handfull gäster och många gäster hade inte möjlighet att säga mer än "hej" till varandra. Vi hade lätt kunnat dra ner till hälften. 
    6: jag hyrde min klänning. Jag hade ingenting kvar efter bröllopet mer än mina skor. Klänningen och alla accessoarer var hyrda. Det sög. Att jag hade kunnat köpa en brudklänning var det ingen som sa åt mig. all information jag fick handlade om antingen arvegods/lånad klänning eller att hyra. som ung brud har man verkligen noll koll. 
    7: att vi gjorde bröllopet till något annat än det vi ville ha. Är man ung lyssnar man lätt för mycket på omgivningen. Det gjorde vi och fick inte alls det vi egentligen personligen ville ha. Det gav en oerhört bitter eftersmak. 
    8: släktfejder. En del av släkten blev osams om triviala saker som inte alls hade något att göra med oss som brudpar och det gjorde att flera ur släkten valde att avstå bröllopet. Behöver jag säga hur besviken jag blev?

    Bra saker:

    1: klänningen. Hur dyr den än var så var det THE klänning. Alldeles underbar. 
    2: Brudbuketten. En alldeles förtjusande söt bukett. Som jag älskade alla blommor i den! 
    3: Vädret. Högsommar med strålande sol och värme. 
    4: Min kupp  mot min man, jag sjöng för honom på festen. Mycket uppskattat. 
    5: Underhållningen. En duktig trubadur underhöll och bjöd på både allsånger och finstämda kärlekslåtar. 

    var väl en hel del annat som var bra också men det här är det jag minns bäst . 

Svar på tråden 10 bästa vs 10 mindre bra sakerna med ert bröllop!