• iso

    10 bästa vs 10 mindre bra sakerna med ert bröllop!

    Bra
    1. Vi struntade i vad andra eventuellt tyckte och körde dessutom helt temalös. inga färger eller annat tema. det passade oss och var vad vi ville ha. 
    2. Glad avslappnad stämning
    3. Mysigt ställe - bra val
    4. Inte för långa tal - vi satte en inofficiell tidsgräns på tre minuter till våra värdar. 
    5. Inga väntetider eller transportsträckor för gäster, allt "gick i ett". 
    6. Bra musik, anpassad efter vår och gästernas smak (se dock nedan)
    7. Vigselförrättaren som fick både oss och gästerna att verkligen skratta och ha trevligt under den relativt korta vigseln (borgligt). en som gift sig kyrkligt för några år sedan kom till och med och sa att "det här var bättre".
    8. Bra val av toastmasters som skötte allt galant
    9. Vigsel efter middagen - vilket gav glad och uppsluppen stämning när det väl var dags och gjorde att det blev något att vänta på :)
    10. tältet vi hade hyrt och ställt upp "just in case", vi var utomhus och under tältet stannade värmen kvar så att det varken blev för varmt eller för kallt.
    11. gästerna - i princip alla (utom min gamla mormor) stannade tills stället stängde och det var ös hela tiden. även om folk inte dansade hela tiden så märktes det att folk hade trevligt.
    12. eftersom listan som efterfrågas ändå är utifrån vad man själv gillade och tyckte var bra; en personlig sak (som jag nog är ganska ensam om att tycka på BT) men som jag blev väldigt nöjd med att min man inte hade väst (allergisk mot västar på män), eller märklig fluga/slips, eller vad det nu heter. han hade mörkblå kostym, vit skjorta och en klassisk enkel slips med vit näsduk i fickan och han har aldrig sett så bra ut. tycker ofta att män blir överdrivet klädda på sina egna bröllop med färger och sånt. men som sagt, jag är nog ganska ensam om att gilla det på BT. :)

    Mindre bra
    1. Varmrätten var lite ojämn, vissa fick bättre bitar kött än andra. smakerna var det dock inget fel på
    2. fotograferingen; vi skulle tänkt igenom så att vi tog mer bilder med släkten. de bilder vi fick blev bra men vi missade att tänka på några motiv. 
    3. Musiklistan var bra, men ett parti hade kunnat vara annorlunda. Var inte rädd för skämslåtar och låtar med ös är mitt råd.
    4. Vädret kunde varit bättre. svårt att styra dock
    5. Jag hade gärna haft mer tid för dagen. Våra tider var 18:15 - 01:30. Jag hade önskar att det fanns lite mer tid för mig att hinna prata med alla gäster.
    6. En del var lite svårflörtade att få upp på dansgolvet, men det löste sig sen.

    kommer faktiskt inte på mer. vi var så otroligt nöjda efteråt och kände verkligen att det blev den bästa dagen i vårt liv :) fundera på hur ni vill ha det och jobba utifrån det. vi ville ha en skön avslappnad stämning och det är precis så gästerna verkar ha uppfattat det. bröllopet var lite annorlunda men blev jättebra. vi var också noga med att slippa behöva pyssla med saker eller ordna grejer själva. stället vi var på ordnade i princip allt. jag bryr mig om inte bordsdekorationer och sånt och de hade tänkt på allt. vi beställde alla inbjudningar, bordsprogram och placeringskort på nätet, helt klart värt det! som det står ovan är jag även glad att vi inte hade tema. allt funkade liksom ändå och jag tror lite att det bidrog till den sköna avslappnade stämningen (kan dock inte förklara närmare varför). allt bara funkade ihop. 

    shit va långt det här blev, sorry!

Svar på tråden 10 bästa vs 10 mindre bra sakerna med ert bröllop!