• Äldre 14 jul 18:35
  1787 visningar
  0 svar
  0
  1787

  3 nya bröllopsfixare - redo för er :)

  Hejsan!

  Ville bara göra lite reklam för oss nystartade bröllopsfixare - bröllopscoachar - bröllopskoordinatorer. Vi håller till i KARLSTAD Solig men erbjuder tjänster och vår hjälp mobilt över hela Sverige. Detta kan vi göra eftersom vi med dagens teknologi kan sköta det mesta via datorn och de möten vi behöver ha eller de bröllop vi får äran att arrangera reser vi till.

  Vi finns vanligtvis på denna hemsida: myweddingplanner.se men nu byter vi servrar så då ligger sidan nere Rynkar på näsan

  ...
  men vi finns självklart på facebook: www.facebook.com/myweddingplannerkarlstad , ni kan även maila oss alla era frågor samt få en offert på weddingplannerkarlstad@gmail.com

  Vårt mål är att vara spindeln i nätet som pressar priserna. Guld i mun
  Vi arbetar mot både fastpris och arvode och gör alltid vårt yttersta för att pressa priserna på det ni önskar. Vårt arbete är tufft, hårt och kräver stor fokusering. Vi finns med er från första dagen till er stora dag.

  Vi anordnar även födelsedagsfester, företagsevent och övriga event. Offertförfrågan görs enklast via kontaktformuläret. Vi svarar på mail inom 3 arbetsdagar. Vi hoppas att just ni väljer oss. Vi innehar F-skattesedel och skänker aktivt pengar till barncancerfonden.
  Hjärta
Svar på tråden 3 nya bröllopsfixare - redo för er :)
Logga in
Bli medlem