• Folk kräver att dom ska bli bjudna

  Ons 6 aug 2014 23:51 Läst 4116 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (!) - Visa alla inlägg
 • Anonym (!)
  Återställ
  Ons 6 aug 2014 23:51 #17

  Vi bjöd endast föräldrar, samt mor- och farföräldrar, syskon med respektive, samt min bästa väninna (min brudtärna) och makens bästa vän (hans bestman).

  Vi var totalt 20 st.

  Till bröllopet i kyrkan kom dock cirka 100 personer till (våra vänner från klubben (hojklubb), samt några vänner från andra klubbar). Dessa var bara med under vigseln, sedan begav de sig till klubben och förberedde för vår bröllopsfest som skulle hållas där under kvällen och natten.

  Vi och familjen (de enda inbjudna)  fortsatte till en fin restaurang, som vi hade hyrt, där vi åt trerätters och pratade och skrattade i timmar.

  På kvällen sa vi hejdå till släkten och begav oss till klubben för att fira med vännerna.

  Vi hade precis haft hojfest där, några helger tidigare, så vi hade en massa import-öl, vin, sprit kvar som inte hade gått åt under hojfesten. Så klubben bjöd oss på all dricka så vi kunde köra öppen bar - något som var väldigt uppskattat. ;)

  För oss var det riktigt lyckat att dela upp middag och fyllefest. För det första så kunde vi bjuda våra släkter på kuvert på 1500:- st. (dvs väldigt fin och bra mat, fina viner och bubbel, samt en fenomenal bröllopstårta). Samtidigt fick vi fira mer "ungdomligt" och "föräldrafritt" med kompisarna på klubben.

  Nu behövde vi förvisso inte stå för drickat själva, men även om vi hade gjort det, så hade hela dagen ändå blivit billigare tack vare uppdelningen.

  Det kanske kan vara ett tips för något annat par där ute?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll