• Folk kräver att dom ska bli bjudna

  Fre 1 aug 2014 18:05 Läst 4120 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av filibustern - Visa alla inlägg
 • Fre 1 aug 2014 18:05 #15
  teres77 skrev 2014-08-01 16:42:23 följande:

  Ojoj, vi gifte oss för en vecka sen. Då fick vi se vad vänskap innebar... 

  Vi hade bara bjudit familjen och närmsta vännerna. Vi blev 64 personer. Ingen av oss hade bjudit några arbetskamrater och definitivt inte några fd. arbetskamrater. Min man som kommer ifrån orten där vi hade bröllopet fick så mycket skit för att vi inte har bjudit hela hans förra jobb på festen. Alla var välkomna till kyrkan! Det var bara min kusin som jag har vuxit upp med som var bjuden därifrån, men då var det ju "min" gäst och inte hans gamla arbetskamrat liksom. 

  Vissa av "tanterna" pratade inte ens med oss när vi var där och handlade dagarna innan. Däremot passade de på att prata om mig så jag inte "hörde", kommenterade att jag har gått upp i vikt, blivit tjock, det är nog bråttom innan bäbisen kommer. Jag är definitivt inte gravid, däremot har jag en kronisk sjukdom som gör att jag gått upp i vikt... ca 15 kg på två år. När min kusin frågade om de skulle skicka ett telegram från gamla jobbet, ingen present utan bara en hälsning, så fick hon till svar: Varför då??? Vi är ju inte ens bjudna...

  Wow säger jag bara... Jag hade ingen aning om att folk kunde ta ett bröllop som en personlig förolämpning! Nu vet jag bättre! 


  speciellt kvinnor har ju en tendens att bli riktigt bitchiga. gäller i princip alla åldrar. dom kan vända andra ryggen , pika, vara allmänt falska. "ja men så kul att se dig!" och så när personen gått så är det skitsnack för hela bunten. nu är ju inte ALLA så tack och lov, men jag tycker kvinnor kan vara riktigt elak. man kan väl skicka hälsning fast man inte är bjuden?? fan man behöver väl inte vara otrevlig, man kan ju vara glad för vännens skull. det är då man skulle vilja gå fram till dem om de gifter sig sen och säga" ja nu har du ju chansen att visa vart skåpet ska stå; bjud nu ALLA dina arbetskamrater och lägg ut 15 000-30 000kr till på ditt bröllop". då jämarn skulle man se på rackarn! 

  ursäkta mitt lite aggressiva inlägg.. tycker bara det är så barnsligt när folk håller på sådär!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll