• Äldre 6 Jul 08:14
    16372 visningar
    9 svar
    9
    16372

    Dekorera med blommor, behöver man florist?!

    om du ska ha maffiga dekorationer så anlitar du en florist och beställer bordsdekorationer , ska du ha en brudbåge som står på bordet ska du beställa den också (båge brukar man få hyra/låna av butiken) . 

    vad det kostar beror på hur många dekorationer du ska ha och hur stora dom är men räkna med några tusenlappar . 

    sen får du själv hämta alla blommor och frakta till lokalen och dekorera som du vill.  Jag har nog inte hört talas om att en florist själv åker iväg och fixar hur det ska stå och se ut sen, finns säkert men det får du inte räkna med helt enkelt.  Och det ska dom givetvis ha betalt för också, utfört arbete en viss tid + milersättning. 

    så min höftning/gissning på bordsdekorationer och båge får du räkna på 2-5000 kr kanske, troligtvis det högre beloppet...

    Blommor kan du köpa själv och är du någorlunda estetisk så kan du göra egna dekorationer, det är inte så svårt faktiskt. Köp oasisblock som du blötlägger och lägg på fint fat och sen sticker du in blommor tills du täckt den helt enkelt . 

    blommor i vas kan du absolut ha men då väljer du stora fylliga blommor och lägger till stora maffiga blad så får du fylliga dekorationer fast dom står i en fin vas, Och vasen ska vara låg förstås , inte högre än en vanlig blomkruka och gärna vid så många blommor får plats. (och inte skymmer gästernas utsikt)

Svar på tråden Dekorera med blommor, behöver man florist?!