• Utanför?

  Tor 3 jul 2014 09:56 Läst 1110 gånger Totalt 3 svar
  Anonym (Osäke­r)
  Visa endast
  Tor 3 jul 2014 09:56

  Hejsan!

  Vi planerar bröllop 1 augusti 2015. Och där är många som är delaktiga i planering av våran dag. Jag känner än så länge att där är ingen panik med något. Vi har hittat kläder till oss, våra brudnäbbar och bestman, ringar och vi har bokat kyrka och lokal!

  Och nu till saken min sambos mamma har tagit/fått allt ansvar när de gäller dekorationer till lokalen, min farmor, pappa och hans fru har erbjudit sig att hjälpa till med maten och fixa min brudbukett. Och min mamma känner sig utanför? Hon vill betala min brudklänning eftersom jag är hennes enda dotter och första barnet som gifter sig. Och jag har inkluderat henne i alla när de gäller mig klänning samt en del av all annan planering! Men ändå känner hon sig utanför? Finns de verkligen något mer jag kan göra för att hon inte ska känna sig utanför?

 • Tor 3 jul 2014 10:28 #1

  Kan du inte inkludera henne i dina val, provsmaka tårtan och komma med synpunkter på maten programmet osv osv osv osv
  Är detta snygg inbjudningskort, vad för papper skall jag ha på menyerna, hur skall menyerna se ut, hur skall folk sitta osv osv.

  För även om andra skall ta hand om tex mat och tårta så antar jag att du skall va med och smaka, kommentera osv. Kan hon inte va ditt bollplank, det kommer troligen behövas massor med sådant


  Live free, ride free
 • Anonym (Osäke­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Tor 3 jul 2014 11:28 #2

  Vi har ju än så länge inte kommit så långt i planerningarna då vi inte gifter oss försen nästa sommar så jag blir lite förvirrad och kluven måste jag säga. Eftersom de enda stora nu som måste ordnas är bokning av kyrka och lokal! Så jag förstår verkligen inte på vilket sätt hon kan känns sig utanför?

 • Tor 3 jul 2014 11:33 #3

  Säg det till henne då.
  Att du vill ha henns om högerhand när det närmar sig, men just nu är det så långt kvar att det kanppt finns något att göra. Hon är nog mer rädd att hamna utanför när det närmar sig än att hon är det just nu


  Live free, ride free
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll