Inlägg från: Anonym (ung smal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ung smal)

    Medlemmarnas attityd

    Jag kan till viss del hålla med den som startande denna tråd. Det känns ofta som att detta forum är väldigt mycket för 30+ are med barn som varit sambo i ca 10 år och inläggen blir då därefter. Där man diskuterar hur man kan spara pengar på att ha ringar i silver osv. 

    Själv är jag under 25 med central europeisk bakgrund och ska gifta in mig i en Svensk industrialist familj. Budgeten för bröllopet är hög men inte obegränsad och stilen på allt är eget, udda och inte speciellt Svenskt. Jag har valt att skriva inlägg som är väldigt allmänna och inte så mycket om detaljerna i min egen bröllopsplanering. Jag gillar att se vad andra har valt för klänningar och ringar även om de sällan stämmer överens med min egen smak, därför kommenterar jag kanske inte så flitigt. "har man inget snällt att säga kan man lika gärna vara tyst"! Men jag gillar att försöka vara stöttande till anonyma problem. 

    Visst skulle det vara kul med fler trådar som handlar om moderiktiga klänningar och inte så mycket om hur man ska spara pengar (i första hand). 

    Anledningen till att jag inte skriver speciellt mycket om mina egna planer är att jag inte känner något behov av att dela med mig av de heller. Och för att jag är rädd för negativa kommentarer. 

Svar på tråden Medlemmarnas attityd