• linda79

    Hur ska vi formulera oss?

    Ja, vi ska alltså gifta oss. Nästa år skall det gå av stapeln och sambon och jag planerar och funderar över budget, gästlista, färgtema m.m. m.m. m.m.

    Jag känner att foto är en post som jag skulle kunna lägga mycket mer pengar på än min sambo. Jag vill boka en fotograf under hela dagen. Foton är tillsammans med ringen det som finns kvar efter den stora dagen och ett bra foto kan förmedla så mycket mer än hur allt såg ut.

    Vi har levt tillsammans i sju år och har allt som hör ett hushåll till och med tre små barn är resa efter bröllopet ingenting som vi har planerat för. En tanke som slagit mig är om bidrag till fotoposten är något som går att önska sig som gåva till brudparet. Istället för ett bidrag till bröllopsresan så ett bidrag till fotografen. Då får vi ett fint minne från dagen från alla som ville vara med. Hur formulerar vi detta bäst eller tycker ni att vi ska tänka om och få med det i budgeten på något vis.

    /Linda

  • Svar på tråden Hur ska vi formulera oss?
  • linda79

    Tillägg

    Ska kanske tillägga att jag inte räknar med att hela kostnaden täcks men ett bidrag till kostnaden skulle göra att blivande maken skulle kunna tänka sig att gå halva vägen.

  • linda79

    Till filibustern.
    Du har helt rätt och så har tankarna oxå gått. Kanke ska köra på det i alla fall.

    Tar personligen emot lite att rent ut be om ett ekonomiskt bidrag...trots att det är exakt vad jag gör! Skulle kännas bättre om det kunde specificeras att bidraget avser just fotografen och inte (underförstått) kommer att täcka kostnaden för t.ex. maten.

Svar på tråden Hur ska vi formulera oss?