Inlägg från: CountryGirl |Visa alla inlägg
  • CountryGirl

    Internationella par. Var gifte ni er?

    Jag och min engelska sambo har börjat planera bröllop 2015. Det lutar just nu åt att det blir i Sverige, men jag skulle gärna höra med andra par där den ena inte är härifrån. Hur gör/gjorde ni? Betalade ni boende åt långväga gäster? Hur såg ceremonin ut? Var den typisk svensk, eller blandade ni traditioner?


    Vi kommer som vi alltid gör att blanda hejvilt, ta det bästa från respektive kultur och göra vår egen mix. :)

  • Svar på tråden Internationella par. Var gifte ni er?
  • CountryGirl

    Tycker också det låter kanon! Och kul med två fester ;) Vi har funderat lite på att göra så också. Vi ska snart åka över till England så man får väl "känna av" hur många som eventuellt skulle kunna tänka sig att komma till Sverige över en helg. Man vill ju att så många som möjligt ska kunna komma utan att varesig dom eller vi behöver bli panka på kuppen.

  • CountryGirl

    Vad kul att läsa om alla! Vi har nu bestämt oss för att gifta oss i Sverige, och har bestämt datum. :) Det kommer bli skogsbröllop med efterföljande middag och fest på en loge. Vääldigt svenskt.Men ska det va så ska det va.;) Efter att ha pratat fram och tillbaka tyckte min sambo att "vi bor ju här nu, och det skulle kännas onaturligt att gifta sig nån annanstans"...

    Kommer erbjuda de som vill att campa i vår trädgård, några kommer få plats hos bekanta, och vi kommer även prel.boka hotell och vandrarhem på närmste orten. Ser nu med skräckblandad förtjusning fram emot bordsplaceringen...Ändå kommer det bara vara englelska och svenska. Lycka till ni med fler och ovanligare språk! :)

Svar på tråden Internationella par. Var gifte ni er?