Inlägg från: Anonym (See what you have, not what you dont have) |Visa alla inlägg
  • Anonym (See what you have, not what you dont have)

    Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)

    "Efter att ha pratat, bollat och kanske jämfört lite så kändes det bara värre. Han hade fått sin drömdag och kunde inte för sitt liv förstå varför min möhippa, som ju skulle vara detsamma för just mig, var planerad för någon helt annan."

    För vem var möhippan planerad för då om den inte var planerad för dig? Vad gjorde ni på möhippan som inte passade dig? Jag tycker man ska vara tacksam för det man har och att man har vänner som vill göra en möhippa, även fast den inte faller en själv helt i smaken. Att bli förödmjukad det kan jag förstå att man blir upprörd för eller om man blir utsatt för någon fobi man har, men annars tycker jag att man ska uppskatta det vännerna har gjort!

  • Anonym (See what you have, not what you dont have)

    "Det enda jag ville var också det jag saknade mest, att dagen skulle vara anpassad efter mig. Efter det jag vill, är och uppskattar. Självklart anpassar man sig och åker med, precis som i resten av livet, men just denna enda dag var ju meningen att jag INTE skulle "åka med", utan bli firad."

    Du har ju ditt bröllop att se fram emot. Då kommer du med all säkerhet att stå i centrum! Och den har du väl planerat så den ska passa dig och din man? Fokusera på det istället! Den är väl den dagen om någon som man ska bli firad! Då får du ju din revansch eller hur?

Svar på tråden Bästa vänner och besvikelser (LÅNGT)