Inlägg från: Kileane |Visa alla inlägg
  • Kileane

    Bröllopstorget - Överkurs i bröllop?

    Anonym (Anonym) skrev 2014-05-27 15:32:29 följande:

    Visst inte riktigt var jag skulle lägga tråden men någon moderator får gärna flytta den om den inte passar in här.

    Hur många är det egentligen som har solist i kyrkan, festhäften, temabröllop, stolsöverdrag, guest favors, liveband på festen, etc? Det känns som vanliga inslag här men något som känns mer ovanligt på bröllopen sambon och jag faktiskt har gått på. 

    Är det vi som har varit på ovanligt "enkla" bröllop eller kan det vara så att bröllopstorget egentligen är lite överkurs i bröllop?

    Jag lägger ingen värdering i frågan utan är mest nyfiken.


    Intressanta reflektioner och jag håller absolut med om att gruppmentaliteten lätt leder till att man vill för mycket...men av det som räknas upp i trådstarten tycker jag många saker är helt vanliga? T.ex. solist i kyrkan har väl "alla" (kan ju vara nån släkting/vän som sjunger bara), festhäften hör väl till om man har middag med program, liveband har faktiskt alla bröllop jag varit på haft, men det är väl en ekonomisk fråga. Guest favors är en importerad sed, en chokladbit är väl vanligt men regelrätta presenter är lite i överkant... Matchande stolsöverdrag har jag dock faktiskt aldrig sett :D Temabröllop är väl öppet för tolkning, hur mycket behövs innan det blir ett tema?

    Men ja, visst är det så att man stressas lite av BT. Vi gifter oss i september och det känns som gott om tid för att fixa allt, men så läser jag här om brudar som har 99% av precis allt fixat redan och så blir jag ...aningen stressad! ;)
Svar på tråden Bröllopstorget - Överkurs i bröllop?