• Äldre 22 May 20:07
  2944 visningar
  5 svar
  5
  2944

  Present till de som hjälper till?

  Marskalkerna var makens bröder och tärnorna var brödernas flickvänner/sambos (bara råkade bli så :) )
  Dom fick varsitt halsband som passade in i temat men som ändå skulle kunna gå att använda annars också (vi hade medeltidstema) 


  Sen specialbeställde vi bägare som användes i dukningen till våra föräldrar, samt tärnor/marskalker och toastmastrarna som dom sedan fick ta med sig hem.
  Vi hade också köpt 4 kannor som användes under kvällen för servering av vin och som vi lottade ut 2 av och gav 1 till toasmastern (far och son, så pappan som var den vi tillfrågat först, och han sen tog med sin son som hjälpreda, fick kannan) 


  En kanna behöll vi som minne :) 

  Makens yngsta bror spelade och sjöng i kyrkan så vi hade tänkt ge honom något speciellt också, men vi tyckte att det räckte till slut med det dom redan fått allihopa.


  Sen fick våra föräldrar + bröderna med sambos och toastmastrarna varsin fotobok efteråt också, för dom hade inte möjlighet att själva ta kort och båda våra föräldrapar hade problem med sina kameror.

  Men ett tips som inte kostar särskilt mycket, är att bjuda in dom som hjälpt er när bilderna är klara från fotografen och låta dom vara med på en premiärvisning och kanske hjälpa er att välja bland bilderna.
  Bjud på något gott att äta (behöver inte vara speciellt dyrt, bara lagat med omtanke) och kanske lite gott att dricka och ha en härlig kväll där ni verkligen får en chans att säga TACK till dom :) 

Svar på tråden Present till de som hjälper till?