Inlägg från: Utvandrare |Visa alla inlägg
  • Utvandrare

    Öka gästlistan med icke etablerade par?

    Jag kan tycka att det beror lite på hur stort ett bröllop är. Har man 20 gäster så gör en extra person stor skillnad, är man 100+ så kommer någon antagligen att få förhinder i sista stund (sjukdom eller annat oväntat) och då kanske det bara är skönt att kunna fylla den stolen. 

    Mr. U och jag bestämde oss efter mindre än två veckor tillsammans att vi skulle leva ihop, och det var tydligt för alla omkring oss också. Hade någon av oss varit bjudna på bröllop i den vevan vill jag tro att den andra skulle ha blivit "extrainbjuden" och jag skulle göra likadant om någon av mina singelvänner hittade sin drömprins/drömprinsessa mellan nu och vårt bröllop. Nu känner jag dem förstås så väl att jag vet att ingen av dem skulle ta med sig någon som kändes tillfällig. 

  • Utvandrare

    Hej Magica,

    jag läste din post igen och ser att du INTE vill bjuda in dessa nykomlingar. Stå på dig i så fall. Det är er dag, ingen annans. En förklaring på bröllopshemsidan låter som en jättebra lösning. 

    Och är det någon vän som tar illa upp, så boka in något kul med henne/honom och den nya till efter bröllopet redan nu. Lycka till!

Svar på tråden Öka gästlistan med icke etablerade par?