• Plätti­s
    Äldre 22 May 10:21
    6292 visningar
    21 svar
    21
    6292

    Öka gästlistan med icke etablerade par?

    Det är inte omöjligt att de som har en ny pojk-/flickvän har hittat sin stora kärlek, men om ni inte vill ha med nya respektive kan ni säga det (fast på ett bättre sätt). Finns det utrymme i lokalen för dessa personer? Räcker maten till alla? Kommer de att trivas när den enda de känner på festen är den nya pojk-flickvännen? 

    När min kusin gifte sig hade jag och min sambo precis blivit tillsammans. Jag pratade med henne och hon sa att han självklart fick följa med, men behövde veta vad han hette för att kunna skicka inbjudan :) Han klickade jättebra med min släkt, även om han träffade väldigt många av dem först på bröllopet (mina syskon och föräldrar hade han träffat innan). 

    Om ni inte vill ha med de nya respektive så säg att ni dragit gränsen vid etablerade par. Är man sambo eller har varit tillsammans ett längre tag så är man bjuden, annars får man lära känna dem vid ett senare tillfälle. Det kan också vara en idé att fundera på hur nära den som frågar är. 

    Jag är väldigt tacksam att min kusin valde att bjuda med min sambo, trots att vi varit ihop i kanske två månader (högst) när de gifte sig. Nu är han en självklar del i släkten, men då var han inte alls det. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Öka gästlistan med icke etablerade par?