• iso

    Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?

    Anonym (Önskar) skrev 2014-06-17 17:40:31 följande:
    Ja jag förstår hur du tänker, problemet är att jag bjudit hennes två bröder och hennes syster så hon vore det enda syskonet som inte blev bjuden vilket hade skapat massa långsiktiga konflikter i familjen i framtiden (vilket jag inte orkar med). 

    Jag vet att det låter svagt att ha med en sån människa men vi trodde verkligen inte att hon skulle kunna komma (gifter oss VÄLDIGT långt bort från där hon bor). Det var hennes syskons idé att hjälpa henne komma för att hon inte skulle känna sig utanför.. :(  

    Det är så tråkigt att det ska behöva vara så, och jag känner verkligen med alla tidigare inlägg och förstår ångesten och problemen! Man vill ju bara att allt ska bli bra och inte skapa en massa konflikter som kan förstöra, men ibland blir det bara fel. Oavsett hur man gör! 
    Jag håller med föregående talare på detta, man måste faktiskt inte bjuda folk som inte kan uppföra sig. nu är väl det iofs för sent eftersom ni redan bjudit henne, men det där är inte OK som du säger. det är väl inget konstigt att bli portad för sånt? man får ta ansvar för sina egna handlingar. hoppas det löser sig!
  • iso
    Anonym (Önskar) skrev 2014-06-17 22:02:42 följande:

    Ja, ni har förstås rätt.. Varför är man sån, att man hellre böjer sig än biter i det sura äpplet och tar tag i det? Jag är vanligtvis inte konflikträdd men just när det är i familjen så tillåter man så mycket mer innan man sätter ner foten, just för att det är familj! 

    Tack för era kloka ord! <3 


    det klart man inte vill ha konfilkter i onödan, särskilt inte vid sitt bröllop eller med sin familj. men jag tror att vissa relationer ställs på sin spets vid sådana här tillfällen. vi har t ex inte bjudit en släkting till mig som egentligen är ganska nära (om man tittar till blodsband). men jag träffar henne aldrig, inte sedan 2008 eller nåt sånt. klart jag inte bjuder henne, men hon har ju inte gjort något elakt och dumt som det du nämner. är det riktigt illa så kan du (tycker jag) uninvita din släkting. ta tillbaka inbjudan men va medveten om att då startar du garanterat en konfilkt. 
Svar på tråden Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?