Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    enkel och billigt!

    att gifta sig är ju helt gratis så det som kostar är ju allt runtomkring

    Sätt er ner med papper och penna och gör en lista på vad ni egentligen behöver ha med på bröllopet, det som är absolut viktigast för er.   Sen när listan är klar sätter ni er ner och bockar av sak efter sak som ni kan hitta alternativ till. Våga tänk utanför ramarna. 

    Kläder kanske ni kan hitta billigt via Second hand eller Blocket/tradera.  Kanske nån kompis till din sambo har en kostym att låna ut rentav?  Använd skor och accessoarer som redan finns. 

    Kom ihåg att allt på nätet är inte automatiskt billigt. Man kan aldrig hitta samma fynd på nätet som i en butik så slöa inte till och bara häng på nätet - ut i butiker och leta det ni ska ha och förhandla om priser.  Då får ni också gratis chans att klämma och känna på sakerna och vet om det verkligen är värt pengarna eller om det är lika bra att hoppa över eller välja något helt annat. 

    Kan tipsa om pantbanker för att hitta vigselringar till fyndpriser. Lämna in hos guldsmed för putsning och kanske ta in eller ut en ring kostar inte mer än någon hundralapp.  Kom ihåg också att allt du väljer att gifta dig i ÄR en vigselring. Du måste inte välja en slät guldring eller en alliansring. Du kan likagärna välja vilken annan ring som helst från guldsmeden. Lika gäller din sambo. Ringarna måste inte matcha , bara ni tycker om dom. 

    Kanske prata med din lokala ICA eller Konsum för att beställa cateringmat från dom eller kanske släkten ska gå ihop och göra en enklare buffe för att spara på kostnaden ännu mer? 

Svar på tråden enkel och billigt!