• Kan man ha vigsel i maj o fest i augusti

  Mån 12 maj 2014 15:09 Läst 1348 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av augusti - Visa alla inlägg
  Mån 12 maj 2014 15:09

  Känns som att jag är så kluven gällande vårt bröllop.
  Jag älskar maj/juni skiftet, det är so vackrast då och jag vill egentligen ha bröllopet och festen då.

  Min fästman vill inte ändra augusti, iaf inte för festen. Han har ett tufft jobb och detär mkt stress och press och särkilt mot maj/juni och som oftast brukar han lida av utmattningssymptom då. JAg förstår det och känner inte att jag vill stressa honom mer genom att planera ett bröllop tills dess, särskilt inte de sista detaljerna när han kommer vara slut då.

  Han vill ha sommaren att vila ut o samla kraft och sedan ha bröllopet och jag förstår det. MEN nu föreslår han att vi kan ha en privat vigsel i början på juni vid vår favorit sjö bara han o jag. Festen tänker han vi kan ha i augusti som planerat.
  JAg tycker det låter väldigt romantiskt, men jag funderar. Blir det inte jätte konstigt? jag vill ju ha en ganska pampig brudklänning. Men det kan jag inte ha vid sjön, det passar sig inte riktigt tycker jag. Men kan jag ha det på festen sen? eller borde jag ha en vanlig festklänning då?
  Det känns som att det blir konsitgt att bara bjuda till festen o inte vigseln o att komma utklädd i brudkläder när vigseln redan varit för länge sen...

  Hur ser ni på detta? JAg är osäker på att det är en bra ide eller kan man göra på det viset?

 • Mån 12 maj 2014 17:37 #4

  hmmm välsignelse ceremoni...smart, det låter mer naturligt än att komma till en fest i brudkläder men inte ha någon ceremoni.... ska kollas upp! Annars tror jag faktiskt på Daniis idé att faktiskt bara göra allt i augusti.... tack för input :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll