Inlägg från: Anonym (First family) |Visa alla inlägg
  • Anonym (First family)

    Han vill inte byta bort exfruns namn

    Noraline skrev 2016-03-04 12:17:28 följande:

    Hej,

    Han verkar inte vissa något respekt för dig.

    Ditt namn är lika viktig som hans exs namn. Ert gemensamma barn är lika viktig som andra barn. Dessa barn har ju deras mammas barn och varför inte vill han göra detsamma för ert barn? Han påstår att det är hans namn vilket inte är, det är hans ingift namn, vill han att hans samtliga barn ska ha gemensamt efternamn då borde att se till att ta bort namnet som han tog vid giftermålet och återtar sitt gamla.

    Ledsen, detta för mig att undra om det faktiskt handlar om efternamn eller om hans exet fortfarande har en stor inflytande på honom, eller något annat.

    Om det är bara ett namn, då borde det inte vara svårt att byta eller tilläga.

    Det är konstig, jag skulle definitivt inte tillåta att mitt barn ärver ex-namn. Det är ju inte henns barn! Det är ju inte rättvist mot dig eller ditt barn. Jag tycker att ditt barn ska ta ditt efternam. Sen är det upp till honom att behandla alla barn lika. Vill ha att er gemensamma barn ska ha kopping med honom då får tillägga ditt i hans. Jag förstår inte, det heter fördetta av anledning.

    Du och ditt barn är lika viktig som hans ex och deras barn. Man kan ställa sig frågan om han då villig tog hennes namn varför kan han inte göra detsamma för dig.

    Om ni älskar varandra, försökt att förklara för honom så att han verkligen begriper dig. Är det värt att få miste dig? Om nu det bara är ett namn, som inte ens varit hans.


    Nja, första barnet är alltid mest speciellt.
    Första kullen barn är också mer speciellt.
    Andra kullen skaffar man för att den nya, barnlösa, partnern vill ha egna biologiska barn.
Svar på tråden Han vill inte byta bort exfruns namn