• Anonym (Trygg­het)
    Äldre 6 May 06:57
    4110 visningar
    14 svar
    14
    4110

    Livrädd

    Jag tycker att ni ska ta det lugnt. Vänta med barn, äktenskap och hus i några år. Din oro kan sabba för er om ni gör saker som du inte är trygg nog för ännu. Om er relation verkligen är bra så är det inget negativt alls som kan hända om ni väntar några år. Du SKA känna dig trygg!

    Dina erfarenheter har lärt dig att du inte klarar av att sålla ut " svinen". Du vet inte om du är orolig för att han verkligen döljer något eller pga av dina erfarenheter. Många människor kan bete sig som underbara drömprinsar för att 2 år senare börja slå och låsa in... ( jag vet) Därför är det viktigt att verkligen känna varandra och att du känner dig trygg. Det är nog bara tiden som kan göra tt du läker och blir trygg med honom. Somliga är redo för äktenskap redan efter 3 år ihop, men om man blivit skadad och är otrygg så kan man behöva 10 år innan man är redo och hel nog att dela allt med någon. Jag var misshandlad i flera år av mitt ex. Snart gifter jag mig med en man som jag är 110% trygg med och aldrig tvivlar på. Men det krävdes att min nuvarande väntade och stöttade länge ;)

    Så berätta för honom hur du känner och varför, säg att ni behöver ta det lugnt i några år. En bra man som älskar dig förstår och saktar ner.

Svar på tråden Livrädd