• EochA

    Galen?

    Hej.

    Jag kan bara berätta om halsbandet jag fick första julen vi var tillsammans. Han undrade vad jag önskade mig och jag svarade att jag ville ha ett halsband, ett som han alldeles själv valt ut och som jag kan bära lite som en bekräftelse på vår kärlek då vi inte alls var i närheten av att förslova oss då. Jag sa även att det inte behövde kosta mycket utan för honom skulle det kännas rätt. 
    Julen kom och jag fick en ask. Jag öppnade den och, tadaa, där i låg ett halsband. Inte alls i min smak och jag tyckte faktiskt inte om det. Men att han valt det med mig i sina tankar fick mig att börja tycka om det.
    I början bar jag det av plikt och nu, över 6 år senare, kan jag inte tänka mig att kunna byta ut det. Jag har på mig det varje dag och eftersom det är så mycket han så älskar jag det. Det får mig att tänka tillbaka till de där dagarna då jag så "ytligt" avfärdade det och till kärleken jag såg i hans ögon. 

    Dock har jag återigen satt mig i sittsen, jag har berättat vilken typ av diamant jag vill ha (visat bilder) och sagt att det ska vara gult guld, sedan får han bestämma ringarna själv. Men eftersom han väljer det av kärlekt till mig känner jag att det är bättre än att jag ska välja något själv. 

    Så var inte förhastad. Du kan ångra dig bittert och missmatchade ringar kan vara väldigt snyggt. 


Svar på tråden Galen?