Inlägg från: emmajoha |Visa alla inlägg
  • emmajoha

    Bröllop vintern 2014/2015

    Fia88 skrev 2014-12-05 09:49:03 följande:

    Nu har jag äntligen fått hem min klänning. Den får visserligen bo hemma hos föräldrarna tills stora dagen då vi har en svart katt. Vit spets och svart päls går inte ihop.

    Tyvärr så har min dåliga självbild visat sitt fula tryne igen och jag mådde ganska dåligt över att se mig själv i klänningen.
    Jag som tyckte att jag varit superduktig och gått ner 7 kilo, för mig syns det inte alls.


    Jag förstår precis hur du menar. Känner ganska exakt likadant i min klänning. Trots att min underbara, fina karl säger att jag är otroligt vacker i klänningen så känns det på något sätt bara så..fel.. Sen är jag inte direkt någon klänningtjej från början så det gör att det känns ytterligare konstigt. Till saken hör att jag inte ens ska ha en vit klänning, utan blå. Vi ska ha ett extremt litet och enkelt bröllop med endast närmaste familjen närvarande. Ändå vill man ju vara sitt vackraste jag på en sådan speciell dag.


    Jag tror vi båda får försöka jobba med självkänslan. Plus att det kommer nog kännas helt annorlunda när dagen D väl är här. När man verkligen piffar upp sig och har alla tillbehör och liknande :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2014/2015