• MammaMaj

    Varning Change underklädesbutik

    Jag är enormt besviken och fruktansvärt förbannad på underklädesbutiken Change i Arkaden i Göteborg.

    Att inte ha öppetköp på så dyra varor är förvånande. Jag köpte bh och trosa där igår. När jag kom hem och provade tillsammans med min brudklänning visade det sig att det inte funkar. Bh-n syns alldeles för mycket. När jag skulle lämna tillbaka allt idag får jag veta att dom inte har öppet köp. Man tycker att biträdet som hjälpte mig skulle informerat om detta och särskilt när jag bad att få trosan plomberad. Men icke!


    Den lilla skylten med info om bytesregler, som jag faktiskt läste när jag väntade på att betala och trosan plomberades, var placerad bakom en hög med kort så att texten längst ner inte syntes. Där längst ner stod det ?inget öppet köp?.

    Visst jag har ett ansvar som kund att fråga men när man ber om plombering så borde dom fatta. Hon som "hjälpte" mig i dag sa även ?det står på kvittot ? inget öppet köp? När man väl har fått kvittot så har man ju redan gjort köpet!!!!! Vidare sa hon ?vi är alltid noga och brukar berätta om reglerna? Biträdet visste att det var till en brudklänning jag köpte och borde även fatta att det inte är självklart att det passar.Alltså ska man behöva släpa med sig klänningen för att kunna få tag på en bh??


    Nu sitter jag här med ett för mig i princip värdelöst tillgodokvitto som gäller i två år. 1000 kr är väldigt mycket pengar för mig. Jag handlar aldrig i den butiken annars och har ytterst svårt att se att jag kommer göra det i framtiden heller.

    Så fruktansvärt besviken

  • Svar på tråden Varning Change underklädesbutik
  • MammaMaj

    Tack snälla ni för svaren. Det jobbiga är att jag vet ju mycket väl att öppetköp inte är en självklarhet utan att man själv har ansvaret för att kolla upp om dom tillåter det. Jag brukar göra detta men det liksom försvann helt. Kanske delvis för att det kändes som att biträdet förstog att det inte var en självklarhet att bh-n skulle passa och att hon inte ifrågasatte att jag ville ha trosan plomberad.

    Chicita, ditt förslag var roligt. Det skulle faktiskt vara väldigt kul att komma till denna lilla butikslokal med en enorm brudklänning. Kanske ska köpa en riktigt gigantisk och ta med den dit av ren illvilja.    

    Någon gång inom två år lär jag ju få ta mig dit och handla. 1000 kr vill jag inte förlora på det viset. Om nu kassakvittot är ålderbeständigt så texten fortfarande syns om två år. Igen självklarhet det heller. Det hade biträdet inte heller någon koll på.

    Nåja, det blir nog bra tll slut. Jag har en annan bh som funkar. Så bröllopet kommer bli av i alla fall.

Svar på tråden Varning Change underklädesbutik