Inlägg från: Mickan1987 |Visa alla inlägg
  • Mickan1987

    Köpa alkoholen i Tyskland

    Det är absolut billigare att köpa alkoholen i Tyskland. Det enda man inte bör köpa där är om man ska ha mousserande eller champagne, för det är billigare och finns mer att välja på i Sverige.

    Vi ska ha 40st törstiga gäster på vårt bröllop. Och vi sparade massor med pengar på att köra till Tyskland. (Vi bor i hbg)

    Om vinet ska serveras ur karaffer finns det bra viner på box som kostar lika mkt som en flaska hemma. Dessutom tänk på när man köper sprit, så säljs det i 1liters flaskor i Tyskland och 75or i Sverige. Så det blir garanterat billigare. Ölen får man 2flak för samma pris som ett här hemma.

    Och som många skriver, man kan inte lämna tillbaka, men sommaren är lång!!! ;) ett par öl och några flaskor vin går garanterat åt efter bröllopet om det skulle bli över. :)

  • Mickan1987
    Elin2014 skrev 2014-04-29 14:11:41 följande:

    Mickan1987 vi bor också i Helsingborg så vi har ju relativt nära för att åka till Tyskland. kan du inte tipsa mig om vilka viner ni köpte (om du kommer ihåg) och vilken mat ni hade så jag vet att det passar med det vi har..

    Vore väldigt tacksam :)

    //Elin


    Hej!

    Vi ska ha italiensk buffé så vi köpte appassimento som ett är relativt billigt med gott rödvin.

    Vitt tog vi Drosty Hof chenin blanc.

    Sen köpte sambon de flesta spritflaskorna , whiskey, Bacardi, captain Morgan i 1,5l flaskor för bara några kronor mer än vad 1l kostade där.

    :)

    Hoppas det var till hjälp. Båda vinerna finns även på systemet så ni kan provsmaka en flaska innan ni köper.
Svar på tråden Köpa alkoholen i Tyskland