• Plätti­s
    Äldre 14 Apr 13:18
    3308 visningar
    11 svar
    11
    3308

    Lägga fram det snyggt?

    Jag tror inte på att vara diskret, utan vill man vara säker på att sin respektive ska förstå vad man menar så är det lika bra att spela med öppna kort. Precis det du skrivit här skulle passa alldeles utmärkt att säga till din partner, och om det viktiga är att han frågar och du blir överraskad så har du ju i alla fall signalerat att du inte kommer tveka när han frågar! 

    Sedan jag började med raka rör och inga gissningslekar med min sambo har han också blivit tydligare med vad han vill och tänker   

  • Plätti­s
    Äldre 14 Apr 13:19
    #2

    Och förresten, vad finns det som säger att DU inte kan fria till din partner?

  • Plätti­s
    Äldre 14 Apr 14:28
    #6

    Om du inte vill att han ska känna sig pressad kan du lägga till att han får göra det i sin takt (om det är viktigt att det är han som frågar) :) 

  • Plätti­s
    Äldre 16 Apr 15:15
    #9
    Anonym (Villförlovamig) skrev 2014-04-16 10:44:03 följande:
    Absolut inget, men gejen är det att jag vet att han verkligen vill vara den som friar, samtidigt sitter jag i sitsen som studerande och pengar ramlar inte in. Jag skulle kunna fråga utan ring, absolut, men jag gillar lite känslan av att ha hittat en ring åt sin partner och att fria med den. Nä, egentligen har jag ingen bra anledning. Antagligen, långt där inne, längtar jag efter ett romantiskt frieri! ^^ 
    Då tycker jag att du ska säga att du verkligen ser fram emot att förlova dig, och att om han skulle fråga skulle du säga ja. Men inte hinta och spela spel, det är inget som säger att han faktiskt kommer förstå vad du menar.

    Jag förstår precis vad du menar med att du vill ha ett romantiskt frieri, men då kan man alltid vara "odiskret" och typ visa ringar och säga "Åh, älskling den dagen vi förlovar oss skulle jag vilja ha en sån ring!"

    Min sambo skulle dock inte ha förstått den hinten ens ;)
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Lägga fram det snyggt?