• Min tärna har hoppat av

  Tis 15 apr 2014 13:56 Läst 3782 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Kalaspinglan - Visa alla inlägg
 • Tis 15 apr 2014 13:56 #16

  Det verkar som att det ligger mer bakom än att hon inte orkar dra ihop en möhippa/ringa okända. Nu spekulerar jag, men har hon för mycket på jobbet? Problem i privatlivet? När en människa är riktigt riktigt slut kan minsta lilla uppgift kännas oöverstigliga, och det kan vara svårt för omvärlden att förstå.

  Jag tycker du ska sluta "jaga" henne nu. Hon ser att du ringt och sms:at. Om hon ville prata med dig, skulle hon ha svarat eller ringt tillbaka. Ge henne lite tid nu - hon kanske tror att du är jättearg och vågar inte prata med dig av den anledningen. Eller så är hon helt enkelt så slutkörd att hon inte orkar prata med dig - hon är kanske rädd för att du ska försöka övertala henne till att ändå fixa en möhippa.

  Det bästa nu vore kanske att skicka ett SNÄLLT mail (oavsett hur du känner) där du skriver att du är ledsen över att hon inte vill vara tärna längre, men att du inte är arg på henne. Skriv att du gärna vill prata med henne och att du inte har några krav på henne. Någon rad om att hon betyder mycket som vän för dig är säkert också bra. Fråga hur hon mår, om hon har för mycket på gång och att hon kan berätta om sina problem för dig.

  Även om du är arg och säkerligen skulle ha lust att säga både det ena och det andra, tror jag att det är bäst om du andas djupt och försöker tänka konstruktivt och med en ängels tålamod.

  Vissa människor skäms enormt om de åtar sig en uppgift de senare inte klarar av, och drar ut på att meddela det så länge det bara går.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll