• Min tärna har hoppat av

  Mån 14 apr 2014 17:00 Läst 3786 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av MayDay - Visa alla inlägg
 • Mån 14 apr 2014 17:00 #5

  Har du tänkt på att ordna en Bridal Shower i stället för möhippa. Den kan du ordna själv och ha hemma eller på restuarang lite lugnare än en klassisk möhippa (låter för mig mycket roligare än en vild möhippa- men det är kanske bara jag som tycker så).  Annars kan du ju be din blivande man att ordna en möhippa. Du kan ju planera själv det mesta sen kan han ringa dina kompisar och låtsas att det är hans ide

  Angående din tärna så tror jag att många har problem med tärnorna för att de inte tar det lika seriöst som en själv. (jag har själv varit riktigt irriterad på mina flera gånger) Prata med din tärna och fråga vad som har hänt så kan ni säkert lösa det här. Hon kanske är rädd att det blir mycket kostnader för henne och att det är så mycket krav att det inte är kul längre. Jag var själv tärna en gång och på något sätt fick bruden för sig att jag inte ville vara det för att jag inte verkade tillräckligt glad. Men hon tog det rätt ut med mig innan irritationen hann bygga upp sig. Anledningen att jag var avvaktande var att jag ville låta henne bestämma allt och inte visste vad som förväntades av mig.

  Vi kommer nog också ha ojämt antal på mannens och min sida. Så det behöver du inte oroa dig för ifalld et nu skulle bli så.

  Lycka till!!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll