• Min tärna har hoppat av

  Mån 14 apr 2014 12:57 Läst 3787 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av LMF - Visa alla inlägg
 • Mån 14 apr 2014 12:57 #1

  Det var verkligen inga roliga nyheter för dig, jag beklagar verkligen! Det utlöser ju en massa onödig stress och besvikelse förstås. Bra att du fick veta det nu och inte i allra sista minuten.

  Om det är väldigt viktigt för dig att ha en tärna kanske du kan tala med någon du litar på som kan axla den rollen. Det beror ju på hur du känner. I så fall får du förklara att du blivit sviken, men ändå vill ha en tärna och att du vänder dig till den du känner att du faktiskt kan lita på nu när det gick som det gick. Hade du idag vetat vad du vet så hade du förmodligen inte frågat den första personen om hon ville vara tärna. Om din blivande har en syster kanske hon kan finnas där för dig?

  Kanske är det viktigare att någon vän får i uppgift att fixa möhippan (och att det inte behöver bli sån stor grej utan mera något lättplanerat som gör att ni alla kan umgås) än att ha en tärna - eller tvärtom? Vi hade hippa för en kompis nyligen och gick på ett litet spa där vi bl.a. delade på kostnaden för en behandling för bruden och sedan lagade mat tillsammans (bruden fick frikort och kunde sminka sig och göra sig fin). Det kanske inte verkar så mycket, men det finns saker att göra som inte kräver alltför stor börs eller för mkt planering. Kanske kan ni skippa överraskningsmomentet (det brukar ta tid att planera) och bara mysa tillsammans?

  Kanske kan du ändå få det bästa av båda världar med båda tärna och möhippa, men då gäller det att agera snabbt. Om någon ska få i uppdrag att fixa möhippan kanske din blivande kan ställa upp och dra i trådarna, dvs förmedla information om vilka som bör vara med, vad du gillar etc till möhippeansvarig.

  Kanske någon av dina vänner eller annan släkt (kanske din svägerska kan ställa upp och fixa möhippan eller någon pålitlig kusin?).

  Hoppas allt löser sig. Lycka till och hoppas ni får en underbar bröllopsdag.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll