Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    brudbukett pioner

    Hej :) Jobbar själv som florist så ska försöka komma med lite råd :) tycker att det låter som att du har fått ett väldigt bra pris , är absolut inte som ett högt pris i alla fall . Sen beror det självklart på hur stor bukett det är tänkt och hur många blommor hon har räknat på . Men låter absolut som ett bra pris.

    Varför skulle kostnaden halveras om hon skulle göra en "vanlig bukett"? Med en vanlig bukett så gissar jag att du menar en klassisk presentbukett. Det som skiljer en brukbukett från en presentbukett är främst antalet blommor och sedan formen . I en klassisk normalstor brudbulett är det normalt 20-30 blommor , detta eftersom man sätter dem tätt ihop för att skapa en rund form . I en presentbukett däremot så har man kanske 10 blommor och jobbar med mycket grönt imellan för att skapa volym , det är alltså detta som främst gör att en " vanlig" bukett är mycket billigare :) Du kan självklart få en mkt billigare brudbukett om du kan tänka dig en lite nättare bukett med mera grönt imellan.

    Sedan så är ju pioner och rosor exklusiva blommor och väldigt eftertraktade speciellt när det kommer till bröllop och har därför ett högre pris än många andra blommor . Så detta bidrar såklart också till ett lite dyrare pris . För en billigare bukett så kan man satsa på billigare blommor så som nejlikor , kryssantemum, limoniun, brudslöja, gerbera osv .

    :)

Svar på tråden brudbukett pioner