• Aniara­4
  Äldre 26 mar 09:42
  14292 visningar
  16 svar
  Inlägg från Aniara4 Visa alla inlägg
  16
  14292

  Stephen king!

  Inte så illa med fem rätt för någon som inte är ett dugg intresserad av Stephen King!

 • Aniara­4
  Äldre 26 mar 14:41
  #14
  Plättis skrev 2014-03-26 14:08:52 följande:
  Och jag vägrar se filmen eftersom jag läst boken! :D Inte av princip, utan för att den var så fruktansvärt obehaglig att jag fortfarande inte kan gå på toaletten utan att lyfta på locket och se efter så det är tomt (paniken om det skulle ligga en liten pappersruta är brutalt pinsam, och en pappersruta är ju inte direkt något som kidnappar barn i vanliga fall). Och då är det minst tio år sedan jag läste den.... 
  Hehehe, vilken lust jag fick att smyga in hos dig och lägga en pappersruta i toaletten nu. *ond*

  Det är väl en 25 år sen jag läste Det (den var ganska ny då) så jag minns faktiskt inte så mycket, mer än att den var sjukt obehaglig och gav mig mardrömmar. Känner ingen som helst längtan efter att friska upp minnet.

  Och jag har faktiskt aldrig sett någon filmatisering. Jag tycker böcker nästan alltid är otäckare än filmer, just eftersom man blir tvungen att använda sin egen fantasi och den är oftast läskigare än någon en regissör kan gestalta. Sen tycker jag iofs att nästan alla skräckisar, inklusive Kings, är mest skrämmande i början, sen när ondskan väl framträder och visar sig blir det ofta fånigt eller bara äckligt. Jag har hittills aldrig sett ett monster eller en mördare eller ett spöke som varit mer skrämmande än den där första isande känslan av att något inte är som det ska.
Svar på tråden Stephen king!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.