• Äldre 26 mar 09:15
  14281 visningar
  16 svar
  Inlägg från filibustern Visa alla inlägg
  16
  14281

  Stephen king!

  vad kan ni om Stephen king? :)

  Quiz
  Du måste logga in för att besvara ett quiz.
 • Svar på tråden Stephen king!
 • Äldre 26 mar 09:47
  #8
  Aniara4 skrev 2014-03-26 09:42:58 följande:

  Inte så illa med fem rätt för någon som inte är ett dugg intresserad av Stephen King!


 • Äldre 26 mar 12:37
  #12
  Plättis skrev 2014-03-26 12:30:43 följande:
  Det är nog säkrast. 

  Jag har läst en del Stephen King, och den som fortfarande hemsöker mitt minne är Det. Herrejösses alltså, den mannen har allvarliga problem! Jag vågade inte sluta läsa den för att jag var så rädd för att gå och grubbla på vad han skulle ha kunnat komma på som slut, och på så vis göra hela upplevelsen värre. 

  Så här i efterhand tror jag faktiskt inte att resultatet hade blivit annorlunda. 
  själv har ajg inte läst Det.. och kommer nog itne göra det. har detta problemet att jag har svårt för att läsa en bok om jag redan sett sen på film. :P men ska i alla fall se till att ha den i min samling! 

   
 • Äldre 26 mar 17:36
  #15
  Aniara4 skrev 2014-03-26 14:41:43 följande:
  Hehehe, vilken lust jag fick att smyga in hos dig och lägga en pappersruta i toaletten nu. *ond*

  Det är väl en 25 år sen jag läste Det (den var ganska ny då) så jag minns faktiskt inte så mycket, mer än att den var sjukt obehaglig och gav mig mardrömmar. Känner ingen som helst längtan efter att friska upp minnet.

  Och jag har faktiskt aldrig sett någon filmatisering. Jag tycker böcker nästan alltid är otäckare än filmer, just eftersom man blir tvungen att använda sin egen fantasi och den är oftast läskigare än någon en regissör kan gestalta. Sen tycker jag iofs att nästan alla skräckisar, inklusive Kings, är mest skrämmande i början, sen när ondskan väl framträder och visar sig blir det ofta fånigt eller bara äckligt. Jag har hittills aldrig sett ett monster eller en mördare eller ett spöke som varit mer skrämmande än den där första isande känslan av att något inte är som det ska.
  kan ju tillägga att kings filmer ofta följer boken väldigt bra.. men det medför också att filmerna är jobbigt långa! men en film jag INTE gillade var the running man. boken och filmen var helt olika saker! INGET fanns med! 
Svar på tråden Stephen king!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.