• Äldre 24 Mar 08:58
    7250 visningar
    12 svar
    12
    7250

    Ledigt innan bröllop?

    Jag var ledig en vecka innan och en vecka efter.

    Veckan innan mest för att hinna med alla små saker och ta emot alla långväga gäster. Vi gifte oss dessutom i en stad vi inte bor i, så det var massor av rännande i och med det. Sen har jag ett jobb som innebär mycket kontakt med både vuxna och barn och vi gifte oss i en tid då förkylningar och influensor var som störst och det ville jag inte riskera!!

    Vi hade dock inte något att fixa vad gäller mat, dekor etc så på så sätt hade jag egentligen inte behövt en vecka ledigt innan. Vi hade festarrangör, florist, dekoratör som ordnade med allt (och trots det var det massa spring!).

    Veckan efter tog vi både ledigt för att bara vara, umgås och rå om varandra. Smekmånaden sköt vi på 3 månader.

  • Äldre 24 Mar 12:05
    #11

    Tro mig, det var allt annat än enkelt att planera bröllop för 400 pers (fråga inte haha tjocka släkter, massa vänner, etc) trots festarrangör  haha... Men jag förstår vad du menar! Dock krävs det ändå väldigt mkt spring och fix trots att någon annan fixar det du väljer och önskar och du inte handgripligen själv behöver göra blomarrangemang etc.
    Och de är sällan billiga...

    Hursomhelst,
    Tror en vecka blir hur bra som helst! Hade jag inte varit inom det yrke jag är och sen dessutom haft bröllopet i en annan stad än där vi bor hade jag nog på höjden tagit 3-4 dagar innan bröllopet

Svar på tråden Ledigt innan bröllop?