• amonday

  Ledigt innan bröllop?

  Hej. 
  Jag är helt ny på denna sidan, och har en fråga.
  Vi pendlar mellan två datum då vi ska gifta oss, helgerna efter varandra, och vill gärna passa på att åka på bröllopsresan i samband med att vi har semester.

  Vi ska gifta oss nästa sommar så tid att förbereda och planera har vi MEN hur lång tid kan man tänkas behöva förbereda veckorna innan bröllopet. Räcker det med en vecka eller vad tror ni/hur har ni gjort?  Det som är kruxet är att jag jobbar i en butik med tre anställda och jag vill inte /(helst inte) ta fyra veckors semester då jag känner mig dum mot mina kollegor. 

  Tacksam för svar :) 

 • Svar på tråden Ledigt innan bröllop?
 • amonday

  Tack för svar. Självklart gör alla olika.

  Vi har ju ännu inte bestämt vart vi ska vara, jag vill helst vara på ettställe som har både lokal och catering så de kanske fixar allt, men det blir nog en vecka ledigt innan, om jag kan och får. Har ju redan "varnat" att jag vill ha semester de veckorna i alla fall..

  Måste ändå tajma in förskolans "semester" också då, vill helst inte ha sonen på ett ihopplock av förskolor..

 • amonday

  Som sagt var så är vi bara tre på jobbet så jag kan inte ta en halv vecka, eller en dag ledigt, det är ju under veckorna 29-31 som vi vill ha semester. Det är en vecka eller två, då jag inte ens kan vara ledig den lördagen om jag inte har semester. Men som det verkar så ska det räcka med en vecka då..

  Vi har ju inte ens bestämt datum än så inget annat är planerat. och festarrangör, undra om man kan hitta en billig någonstans.. Skulle vara så enkelt.. ;) 

 • amonday

  Haha, 400 personer.. Oj. Så många känner jag nog inte.. Fästmannen har väldigt liten släkt och jag har större men vi blir, om alla som är singlar nu och alla som har partner håller ihop 62 st med oss inräknat. Inga barn. 

  Åh jag är så spänd inför detta. Och vi har över ett år kvar. Fästmannen kommer bli tokig på mig! ;) 

Svar på tråden Ledigt innan bröllop?