• Tenshi

    Hur vanligt är det?

    Hejsan! 
    Kan bara tala från min synpukt och säga att jag och min sambo har köpt våra ringar redan fastän vi inte gifter oss fören 2015, och de har cubic zirkon i halvaliansfattning.

    Ärligt talat så ser jag ingen skillnad mellan dem och riktig diamant. De glänser lika vackert som en vanlig diamant och sedan kan man tala för att cubic zirkon är "snällare" än vanliga diamanter för att man inte behöver oroa sig för om de är blodsdiamanter eller inte. 
    Sen är det också för att vi inte har råd med dyra ringar än, så detta är också ett bra allternativ för de som vill ha lyx för mindre :) 

    Vi kommer byta ut ringarna mot andra med åren då materialet är silver, men de kommer att vara fina ett bra tag i alla fall, och personligen har jag heller aldrig hört någon som frågat om diamanterna är äkta eller inte, men om det nämns så säger vi att det är "fake" och ingen reagerar konstigt vad jag har märkt, men personligen tycker inte jag heller att det spelar någon roll vad andra tycker. Sålänge jag är nöjd med mitt val av ring så räcker det gott nog :)

    Hoppas detta inlägg var till någon hjälp ^^

Svar på tråden Hur vanligt är det?