• Caisa

    Hur vanligt är det?

    Tagg889 skrev 2014-03-23 08:23:25 följande:

    Hej. Jag sitter o funderar över hur min vigselring skall se ut. Jag älskar ringar med en stor sten i mitten och många små på sidan. Dock har jag inte råd med en sådan ring med diamanter i och måste därför välje en ring med cubic zirkon i.
    Det jag undrar nu är hur vanligt det är med  cubic zirkon i sin vigselring?
    Jag är en sådan person som bryr mig ganska mycket om vad andra tycker (tyvärr), och därför är  jag osäker på om jag kan ha en ring med oäkta stenar i eller inte? Folk kommer ju att fråga om det är äkta och svarar man då?
    Tacksam för mycket svar från er. Jag behöver verkligen hjälp att bestämma mig.....


    Nu vet jag inte vad din budget är eller vilken metall du vill ha, men jag ville ha samma design som du beskriver. Jag köpte Schalins Norrsken Virvla med äkta diamanter från hedbergs guld och hade en rabattkod på 10%, då kom jag under 7000kr :) Ringen kom på en vecka med intyg från Schalins. Är verkligen jättenöjd. 

    Sökte nu och såg att de just nu har en rabattkod på 12% på Hedbergs. Koden är kampanjjakt12 

    7 juni 2014
  • Caisa

    En annan grej, nu vet jag inte vad det är för material i attrappen man kan prova i butik, men jag såg en enorm skillnad på glansen och glittret i stenen i attrappen och i min egen ring. 


    7 juni 2014
  • Caisa

    Vill bara nämna att mitt inlägg inte handlade om att det är något fel på ringar med cz! Det enda viktiga är att man själv är nöjd med sin ring. Jag ville bara tipsa om just ringen jag köpt då den faktiskt var billig i jämförelse med många andra äkta guld och diamantringar. Absolut inte billig annars, men i jämförelse som sagt. :)


    7 juni 2014
Svar på tråden Hur vanligt är det?