Inlägg från: Teresa L |Visa alla inlägg
  • Teresa L

    nisomvetallt

    Anonym (självutnämndaexperter) skrev 2014-03-22 23:15:49 följande:

    Ni som kommenterar allt i bröllopstorget, ja ni vet vem ni är. Har ni inget bättre för er på dagarna? normalt så har nu folk jobb, skola eller barn? men här sitter ju folk och kommenterar precis allt och vet allt. Har ni gift er många gånger eller är bröllop det ända ni tänker på?


    1. Hänger du själv här så mycket att du har koll på vilka som kommenterar mycket och i vilka forum?
    2. Har du själv inget bättre för dig?

    Jag är gift sen ett år ungefär och slutade är, men vi har nu bestämt oss att välsigna vigseln och göra om allt med kyrka, fest ocg bjuda alla vi inte kunde förra gången.
    Därför är jag här. Och jag har tid, för jag är hemma om dagarna och är mammaledig.

    3. Varför är du själv här om du tycker det är så irriterande?
    4. Vad angåer det dig va andra har för sig på dagarna el vill lägga sin tid på?
  • Teresa L

    Och dessutom, alla trådar som finns där man tex ska visa sin klänning, visa hela outfiten, va man bjöd på för mat, visa din bukett, visa eran tårta, visa dina skor, favoritfoto, köp o sälj osv..
    Det är ju liiite svårt för dem som inte gift sig att välja ut ett favoritfoto, sälja sin klänning el visa hur bröllopstårtan såg ut om man inte redan är gift. Eller....?

  • Teresa L
    Sofie R skrev 2014-03-25 13:54:58 följande:

    Det är ni som är gamla i gemet som uppfattar stämningen som sämre här på bt, men det var när ni klev in i den här tråden som det blev otrevligt..


    Jag får nog säga att jag tycker tråden blev otrevlig redan vid ts.

    Uppenbarligen spenderar ju ts otroligt mycket tid här inne om hen har koll på om vissa medlemmar svara mycket och ofta i många olika trådar.. Å ändå ifrågasätter om dessa inte har bättre saker för sig.

    Och är ts medlem här och planrerar bröllop, så föreslår jag att denne koncentrerar sig på det istället för att sitta o skriva massa otrevliga inlägg om vad andra medlemmar bör göra och inte göra.
    Och om ts inte planerar bröllop.....ja, ni fattar.
Svar på tråden nisomvetallt