• Äldre 22 Mar 11:34
  4189 visningar
  18 svar
  18
  4189

  Ledsen över brist på reaktion

  Oroa dig inte...
  Typ 95% svarar sista dagen som OSA är, och dom andra 5% svarar dagen efter ;)

  Och de allra flesta brukar bli glada när inbjudan kommer, men man slänger sig inte på telefonen och tjoar fram ett "åååh grattis, vilka fina inbjudningar, det är klart vi kommer". För man måste kolla om man kan få ledigt, få barnvakt, vad ska man ha på sig, behöver vi boka boende ska vi köpa presen och i så fall vad....
  Alla dom frågorna dyker upp och dom är ju de viktigaste från gästens synvinkel.
  Ni har (antagligen) satt ett datum för senaste svar, och då brukar reaktionen ju vara "vi skriver in det här i kalendern så vi inte glömmer att svara"... Eftersom man först måste kolla upp allt annat runtikring också :) 

  Vi fick inte ett enda grattis när inbjudningarna gick ut.
  Däremot gick vi från 10 besök på bröllopshemsidan (de på BT som jag bett gå in och kolla om vår hemsida såg ok ut eller om det saknades något) till 75 besök den dag våra inbjudningar kommit fram (och vi skickade ut ca 30 kuvert - totalt 80 personer) så intresset fanns ju... :) 

  Så ta det bara lugnt.
  Dom är med all sannolikhet glada för din skull. Men ditt bröllop är inte viktigast i deras liv, precis som daniiel skriver.  
  Det betyder dock inte att dom inte tänker komma, eller att dom kommer att sitta och sura hela dagen dom är där... Utan när den dagen kommer så är ni omringade av gäster som är jätteglada för att ha blivit inbjudna, och som verkligen unnar er en underbar dag med massa glädje och kommer att göra det dom kan för att ni ska få en sådan dag :) 

 • Äldre 25 Mar 11:02
  #10
  Anonym (Anonym) skrev 2014-03-25 10:03:53 följande:

  Jag inser att jag blev lite av en Bridezilla för ett ögonblick och antog att alla skulle ta vårt bröllop på samma allvar som vi. 

  Vi hade lagt ned så otroligt mycket tid och energi på inbjudningarna och när man sedan endast möttes av tystnad (med undantag för några nära familjemedlemmar) blev det lite av ett antiklimax.

  Det var samtidigt en läxa antar jag. Jag får helt enkelt inse att dagen aldrig kommer att bli lika viktig för någon annan som den är för oss, men som Chicita sa: Förhoppningsvis kommer gästerna att glädjas med oss på själva bröllopsdagen och jag hoppas att alla kommer att ha trevligt.

   


  Det är inte mycket Bridezilla över den reaktionen :)
  Den är det nog många som har fått (i alla fall om man ska tolka det som skrivs här inne på BT).

  Jag hade inte förväntat mig så mycket reaktioner på själva inbjudan förutom kanske frågor om "hur gör vi nu" då det var temabröllop...
  Men jag hade trott att vi skulle bli överösta med frågor, grattis och liknande på nästa släktträff (ca 2-3 veckor efter att inbjudningarna gått ut). Men inte en kommentar... Inte en enda...

  Däremot när dagen för bröllopet kom så hade 58 av 64 gäster som kom, tagit sig tid att leta på kläder för att följa temat, och alla var superengagerade och ivriga att delta. :) 

  Du är inte ensam om att reagera så här.
  Själv skyller jag på Hollywood och dom där förbenade romantiska komedierna som får oss att tro att allt ska gå till på det sättet ;)
Svar på tråden Ledsen över brist på reaktion