• Anonym (Anony­m)
  Äldre 22 Mar 07:45
  4188 visningar
  18 svar
  18
  4188

  Ledsen över brist på reaktion

  Vi skickade ut våra inbjudningar förra veckan och hittills är det bara en som har tackat för den. 

  Jag är kanske löjlig, men vi lade ned otroligt mycket själ, hjärta och tid i inbjudningar, som alla är handgjorda, och nu i efterhand inser jag att jag nog omedvetet hade hoppats på någon form av reaktion från fler gäster. Kanske att någon, åtminstone fler än en person, hade tagit sig tid att tacka för inbjudan eller åtminstone svara på den, vilket ingen har gjort än.

  Jag har börjat undra om vi skrev något i inbjudningen som fick människor att reagera på ett mindre positivt sätt, men jag kanske är paranoid.

  Någon som har känt på samma sätt?

   

 • Svar på tråden Ledsen över brist på reaktion
 • Anonym (Anony­m) Trådstartaren
  Äldre 25 Mar 10:03
  #9

  Jag inser att jag blev lite av en Bridezilla för ett ögonblick och antog att alla skulle ta vårt bröllop på samma allvar som vi. 

  Vi hade lagt ned så otroligt mycket tid och energi på inbjudningarna och när man sedan endast möttes av tystnad (med undantag för några nära familjemedlemmar) blev det lite av ett antiklimax.

  Det var samtidigt en läxa antar jag. Jag får helt enkelt inse att dagen aldrig kommer att bli lika viktig för någon annan som den är för oss, men som Chicita sa: Förhoppningsvis kommer gästerna att glädjas med oss på själva bröllopsdagen och jag hoppas att alla kommer att ha trevligt.

   

Svar på tråden Ledsen över brist på reaktion