• Varför så svårt att respektera åsikter?

  Tis 11 mar 2014 20:13 Läst 2948 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (gyllene regel?) - Visa alla inlägg
 • Anonym (gylle­ne regel?­)
  Återställ
  Tis 11 mar 2014 20:13 #4

  Har trådstartaren inte hört talas om 9gag, reddit eller liknande? Hela internet är ju fyllt av skämt-teckningar. Jag tolkade bilden som att den var riktad åt samtliga som satt och skrev 100 inlägg fram och tillbaka, och det trodde jag att TS också skulle göra. ( inte jag som postade bilden, men jag skrattade åt den)

  Tror dock att TS trampade på ganska många tår med sitt inlägg och inte borde bli så förvånad när folk blir upprörda.  När det låter som att hon tycker att jag inte älskar min blivande make eller att jag är för upptagen med att välja ring som jag ska använda resten av livet, då blir jag verkligen upprörd. Och jag har inte ens postat i den andra tråden, för jag kunde inte behärska mig och valde att inte skriva något, istället för att kalla TS för en jäkla kärring.

  Men vi borde ju vara trevliga mot varandra här på BT och jag försöker att alltid använda en trevlig ton.

  Jag ser fram emot att planera vårt bröllop med likasinnade runt om i landet, som vill diskutera om plum eller aubergine är bästa färgen på servetter. Djupare diskussioner lämnar jag till mina vänner och de tar vi över en kopp te.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll